Optakt Tarup/Paarup – Varde

I efterårets 2. kamp skal Vardes DS-hold ude møde Tarup/Paarup. Der er kampstart lørdag kl. 13.00 på Home Tarup Park.

Hjemmeholdet har indledt sæsonen med 2 uafgjorte kampe. Først blev det 0-0 hjemme i premierekampen mod oprykkerne fra Horsens fS og i sidste weekend blev til 3-3 ude mod Hedensted.

I de seneste år er fynboerne og Varde tørnet sammen adskillige gange, og altid med nogle tætte kampe. I sidste sæson mødtes holdene 2 gange, hvor det blev til en hjemmesejr til Varde på 3-1, mens fynboerne tilsvarende vandt med 2-1 hjemme.

Tarup/Paarup har i sommerpausen hentet den tidligere Otterup profil Mark Tubæk, som der skal holdes et skarpt øje med såfremt formen er ved at være på plads.

Varde kom resultatmæssigt godt fra start med en 3-1 sejr ude over Viby. Spillet var dog langt fra prangende, og sejren kunne sagtens være gået den modsatte vej.

Der er ingen tvivl om, at skal der point(s) med hjem fra Paarup i morgen, skal der spillemæssigt andre boller på suppen. Heldigvis er en række af de skadede spillere blevet klar i forhold til forrige weekend. Det gælder Nikolaj Andreasen, Niclas Holm samt Lasse Holm, mens ligeledes Kristoffer Sørensen igen er til rådighed. Derimod er Viktor Skovby blevet skadet i ugens løb og må sidde over.  

Vardes trup til kampen: Lasse T. Kristiansen, Joachim Puggaard, Niclas Holm, Mikkel Rohde, Mikkel Fischer, Lasse Holm, Kristoffer Sørensen, Puggaard, Nikolaj Andreasen, Søren Jelstrup, Nicolaj Forst, Jeppe Aarhus, Jesper “mc” Christiansen, Mikkle Blåholm samt Jonas Gejel Hansen.          

DS pulje 3 tegner i det hele taget til at blive en særdeles spændende pulje, hvor alle kan slå alle. Inden weekendens kampe er det således kun Varde der har maximumpoints, mens Viby er eneste hold uden point.

 

Den 28. August 2020 af Ejgil Gammelgaard