Optakt Skovbakken – Varde

Midtbanedynamoen Kasper Køhlert er karantæneramt til opgøret mod Skovbakken

Lørdag kl. 13.00 møder Vardes 2. divisionshold  Skovbakken på Vejlby Stadion. Hjemmeholdet er placeret lige netop i den bedste halvdel af rækken, hvor holdet er placeret på 8. pladsen med 32 points, mens Varde med sejren sidste lørdag over Skjold konsoliderede 3. pladsen med 41 points.

Skovbakken startede forårsturneringen med brask og bram og hentede 10 points i de første 4 kampe. Herefter er holdet godt i stå, og de sidste 3 kampe er alle tabt med en målscore på 0-7. Derfor er der ikke tvivl om, at holdet er særdeles sulten efter at komme på tavlen igen og ligeledes revanchere sig for nederlaget på 4-1 på Sydbank Stadion i næstsidste spillerunde i efteråret, hvor Morten Smidt scorede de 3 første mål for Varde.

Begge hold må til kampen se bort fra én af profilerne som følge af karantæne. Skovbakken er uden topscorer Paulo Fernando Maciel, mens Varde må undvære midtbanedynamoen, Kasper Køhlert, som har spillet forrygende i de seneste kampe. Derudover må Varde ligeledes undvære Steffen Andersen, som har fået en fiberskade, mens Esben Lauridsen har været syg hele ugen, men dog er med i truppen, der tager til det nordlige Aarhus. Tilbage i truppen er anfører Rasmus Jessen, som har været fraværende de seneste 2 kampe på grund af skade samt Rene Deigaard.   

 Cheftræner Jørn Bach forventer da også et spændende og tæt opgør. “Skader og karantæner betyder jo, at vi omrokerer lidt, men jeg er overbevist om, at spillerne nok skal løse opgaven, selv om det er på lidt uvante positioner for flere spilleres vedkommende. Derfor håber og tror jeg på, at vi kan fortsætte den gode stime, hvor vi nu ubesejrede i 9 kampe i træk”.

Vardes trup: Tommy Ladefoged, Søren Nørgreen, Rasmus Jessen, Jesper Brinck, Jesper Svennesen, Jonas Sømmerly, Morten Smidt, Rene  Deigaard, Casper Homann, Steffen Silberbauer, Stephen Jørgensen, Rasmus Harm, Morten Eggert Nielsen, Esben Lauridsen og Brian Heller. 

 

11. Maj 2012 af Ejgil Gammelgaard