Optakt SfB-Oure FA – Varde

For 3. weekend i træk er det en fynsk modstander som Varde står overfor. Denne lørdag gælder det fusionsklubben SfB-Oure FA, med kampstart i Svendborg kl. 15.00.

Fynboerne stiller næsten med samme hold som Oure FA i sidste sæson, men nu suppleret med SfB´s organisatoriske erfaring fra divisionsrækkerne. Begge hold prioriterer teknisk offensiv fodbold, så der venter helt sikkert en livlig kamp, hvor de små marginaler bliver afgørende.

Cheftræner Søren Pallesen er på det rene med, at der venter holdet en svær modstander: “SfB-Oure FA er et rigtig godt hold, men vi er fulde af selvtillid og tror på, at vi kan hente endnu en sejr. Det er det vi går efter. Vi har vundet de første 3 kampe, men det får ikke træerne til at vokse ind i himmelen, for fynboerne blev nummer to i sidste sæson og var tæt på rykke op”, lyder det fra cheftræneren.

“Vi vil lægge et højt pres fra starten, det er det vi er bedst til” slutter cheftræneren.

Mens Varde må undvære Niclas Holm 2-3 uger endnu er fynboerne uden holdets forsvarsstrateg Villads Stokholm, som fik direkte rødt i den seneste kamp mod B1909.

Til kampen har trænerstaben udtaget følgende trup: Sune Nissen, Søren Jelstrup, Kristoffer Sørensen, Peter Brix, Mikkel Knudsen, Viktor Hallum, Mathias Backs, Lasse Holm, Mikkel Rohde, Rasmus “mc” Christiansen, Nicolaj Andreasen, Nicolai Forst, Joachim Puggaard, Simon Jelstrup, Mikkel Blåholm og Jakob Andreasen.

 

Den 24. August 2018 af Ejgil Gammelgaard