Optakt SfB Oure FA – Varde IF

I sæsonpremieren på Høje Bøge Stadion med kampstart kl. 13.00 møder DS-holdet oprykningsfavoritterne fra SfB-Oure FA.

Fynboerne har en fantastisk forårssæson, hvor holdet vandt alle 13 kampe, men måtte alligevel se sig slået på målstregen af Næsby, som sluttede med et enklet point mere. Holdets seneste nederlag var i den næstsidste kamp i efteråret 2018, hvor Varde hjemme på Sydbank Stadion vandt med 2-0.

Da fynboerne samtidig stort set har truppen intakt fra foråret venter der Varde en særdeles svær premierekamp på Høje Bøge Stadion, som Varde ikke har de allerbedste minder fra.

Cheftræner Søren Pallesen er da også kun beskeden optimist forud for kampen: “SfB-Oure er et enormt stærkt hold, men vi er godt forberedte. Det er nok efterårets sværeste kamp, men der er muligheder, hvis vi tænker os om og spiller klogt. Jeg er tilfreds med optakten til kampen. Vi har fået det ud af træningskampene vi ønskede, hvor vi har fået testet nogle ting og samtidig opnået gode resultater”, lyder det fra cheftræneren.

Angående målsætning for sæsonen er cheftræneren ikke meget for at udtale sig: “Efter vores forår er det nok lidt farligt at melde en offensiv målsætning ud. Vi skal ud at have så mange points her i starten som muligt, og så tager vi den herfra”, slutter cheftræneren.

Truppen er blevet slanket en anelse i forhold til sidste sæson. Anders Egholm, Mathias Nielsen, René B. Jørgensen samt Mikkel Knudsen er ikke til rådighed i efteråret. I stedet er den 19-årige offensivspiller Viktor Skovby kommet til fra Bramming Boldklub, midtbanespilleren Jesper “MC” Christiansen er kommet op fra klubbens U19 afdeling og Simon Jelstrup er klar igen, efter at have været ude hele foråret.

Til kampen i Svendborg er udtaget følgende trup: Sune Nissen, Søren Jelstrup, Simon Jelstrup, Peter Brix, Kristoffer Sørensen, Joachim Puggaard, Mikkel Rohde, Nikolaj Andreasen, Niclas Holm, Lasse Holm, Mathias Backs, Mikkel Blåholm, Kenneth Kruse, Viktor Skovby, Lasse Holm og Lasse T. Kristiansen.

 

Den 2. August 2019 af Ejgil Gammelgaard