Optakt SC Egedal – Varde IF Elit

I 3. runde i DBU-Pokalen møder Varde onsdag aften kl. 19.00 SC Egedal på Ølstykke Stadion.

Hjemmeholdet, som til daglig spiller i danmarksseriens pulje 1, har kvalificeret sig til 3. runde via en 3-2 sejr i 1. runde over Skjold Birkerød (ligeledes fra danmarksseriens pulje 1), mens det i 2. runde blev til et kæmpe pokalchok, da superliga-holdet fra FC Nordsjælland blev besejret med 5-4 efter straffesparkskonkurrence, hvor stillingen efter 90 minutter var 1-1.

Poklalsejren kom i hus med Jimmy Kastrup som cheftræner, men efterfølgende er han erstattet med sportschef Michael Hansen, da resultaterne i danmarksserien ikke levede op til forventningerne.

Især offensivt har holdet haft store problemer, hvor det i 11 kampe kun er blevet til beskedne 10 scoringer, og holdet ligger da også placeret på næstsidstepladsen rækken. I sidste weekend lykkedes det dog holdet at hente lidt selvtillid, da man hentede et enkelt point ude mod et af topholdene, Jægersborg.

Varde holdet hentede masser af selvtillid i søndagens udekamp mod Thisted, hvor man efter en disciplineret indsats og solidt arbejde sikrede det ene point ved at spille 0-0.

Selv om der venter en vigtig kamp på lørdag mod Kjellerup går holdet i følge cheftræner Søren Pallesen fuldhjertet efter at kvalificere sig til 4. runde. “Vi sparer ingen spillere til opgøret, men vil dog bruge kampen til at give kamptræning til et par spillere, der er tilbage efter længerevarende skader. Kan vi finde de samme takter som i søndags er jeg sikker på at vi kvalificerer os videre i Pokalen, men det er en pokalkamp, og forskellen mellem 2. division og danmarksserien er ikke større, end at den nemt kan udlignes, såfremt der ikke arbejdes stenhårdt genenm samtlige kampens minutter”.

Vardes trup til kampen er som følger: Jørgen Simon Jørgensen, Søren Nørgreen, Kristoffer Sørensen, Niklas Fyhn, Rasmus Harm, Mikkel Knudsen, Jesper Svennesen, Esben Lauridsen, Emil Rindom Hansen, Daniel Eugster, Jacob Nielsen, Kasper Køhlert, Thomas Witt, Nicolaj Andreasen og Sune Nissen.

 

28. Oktober 2014 af Ejgil Gammelgaard