Optakt Ringkøbing – Varde IF Elite

Vardes 2. divisionshold skal denne weekend møde Ringkøbing, som for første gang i klubbens historie er med i divisionsrækkerne. Kampen spilles på Green Arena i Ringkøbing søndag kl. 13.30.

Vestjyderne har fået en god debut i 2. division, hvor holdet forud for søndagens kamp er placeret på en 9. plads med 11 points, efter 3 vundne, 2. uafgjorte og 3 tabte kampe.  Især på hjemmebane har holdet vist stor styrke, hvor det er blevet til sejre over Middelfart, FC Svendborg og FC Sydvest, men også det uafgjorte resultat ude mod Næsby vidner om holdets styrke. Sidste weekend blev det til 2-2 ude mod Skovbakken, efter at Ringkøbing havde været nede med 2-0 indtil kort før tid.

Varde og Ringkøbing mødte hinanden i den sidste testmatch forud for sæsonpræmieren, hvor Varde hentede en storsejr på 5-1 i Ringkøbing. Testkampe er dog én ting, turneringskampe noget helt andet, så det venter helt sikkert Varde en svær opgave på Green Arena, hvor der sædvanligvis er mere end 500 tilskuere til at bakke hjemmeholdet op.

For Varde gælder det om at komme op på hesten igen efter sidste lørdags særdeles skuffende indsats mod Middelfart på Sydbank Stadion, hvor ikke ret meget fungerede for hjemmeholdet. 

Der er derfor i ugens forløb blevet arbejdet meget med holdets mentale tilstand, hvor der helt åbenlyst mangler vindermentalitet hos mange af spillerne. Cheftræner Jørn Bach har da også for en sjælden gang en ret defensiv indstilling til weekendens kamp, hvor et uafgjort resultat vil være tilfredsstillende. Medvirkende hertil er selvfølgelig også, at holdets topscorer Morten er karantæneramt, mens Steffen Andersen er ude med en skade.  Nye i truppen i forhold til sidste kamp er Martin Thomsen, Rasmus Lindhardt og Jesper Lund.    

Vardes trup: André Christiansen, Søren Nørgreen, Rasmus Jessen, Niklas Fyhn, Kasper Køhlert, Jesper Svennesen, Martin Thomsen, Rasmus Lindhardt, Jacob Riber, Kristian Skov, Jesper Lund, Rasmus Harm, Morten Eggert, Esben Lauridsen og Jonas Flindt Christensen. 

 

29. September 2012 af Ejgil Gammelgaard