Optakt Oure Fodbold Akademi – Varde IF Elite

I weekendens kamp møder Varde lørdag Akademi-holdet fra Oure. Der er kampstart kl. 12.00 på  Idrætsskolen i Oure.

Fynboerne, som vel nok råder over rækkens bedste hold, teknisk set, er placeret midt i rækken med 10 points. Der er tale om et særdeles stærkt mandskab, når holdet er i stærkeste opstilling, hvilket sejre i de to seneste kampe mod henholdsvis B1913 (5-3) og Kolding B (1-0) vidner om. Derimod gik det helt galt i kampen forinden, hvor et reservespækket hold løb ind i et nederlag på 11-2 i Ringkøbing.

Holdets styrke er pasningsspillet og et farligt angreb, mens forsvaret er til at tale med. Sidste gang de to hold mødte hinanden i Oure i foråret vandt Varde med de overbevisende cifre 4-0 efter fremragende omstillingsspil især i de første 45 minutter, men hvor fynboerne vel sad på 75% af spillet efter pausen uden at komme frem til reelle målchancer.

I følge cheftræner Søren Pallesen går Varde efter alle 3 points: “En sejr kræver dog, at vi får lukket effektivt af bagude, og får udnyttet nogle af vore omstillinger”.

Til kampen må Varde undvære Dogan Özcelik og Lasse Holm, som begge er skadet. I stedet er Daniel Eugster og Morten Jepsen med i bussen, der kører til Sydøstfyn.

Vardes trup: Mads Falk Knudsen, Kristoffer Sørensen, Mikkel Knudsen, Mathias Backs, Niclas Holm, Morten Smidt, Mikkel Schultz, Daniel Eugster, Simon Jelstrup, Rasmus M. Christiansen, Morten Jepsen, Nicolaj Andreasen, Sune Nissen og Joachim Puggaard.

 

23. September 2016 af Ejgil Gammelgaard