Optakt Oure Fodbold Akademi – Varde IF Elite

I næstsidste spillerunde møder Varde fredag aften Oure Fodbold Akademi med kampstart kl. 18.30 i Oure.

Holdene er placeret på henholdsvis 3. og 4. pladsen i tabellen, hvor hjemmeholdet har 46 points, mens Varde har 42 points. Såfremt målsætningen om en placering i top 3 skal indfries er det således udelukkende en sejr over de fynske akademikere, der kan bruges.

Jf. cheftræner Søren Pallesen har Varde da heller ikke til hensigt at “parkere bussen” og udelukkende forøge at leve på omstillinger. “Vi går efter de 3 points og vil forsøge at møde fynboerne længere fremme på banen og holde dem på afstand fra vores mål, og så selvfølgelig udnytte egne muligheder. Fynboerne spiller jo flot pasningsfodbold og har nogle dygtige individualister, men vi kommer med 3 sejre i bagagen og har holdt nullet i de sidste to indbyrdes kampe”.

Hos Varde vender Jacob E. Hansen og Nicolaj Andreasen tilbage fra karantæne, hvorved der ikke bliver plads til Daniel Eugster og U19 spilleren Markus Selmer Steffensen i truppen, der tager til Sydøstfyn.

Vardes trup: Sune Nissen, Kristoffer Sørensen, Jacob E. Hansen, Mikkel Knudsen, Mathias Backs, Lasse Holm, Kenneth Lund, Gustav Vind, Daniel Kristiansen, Niclas Holm, Simon Jelstrup, Nicolaj Andreasen, Joachim Puggaard og Rasmus “mc” Christiansen.

 

8. Juni 2017 af Ejgil Gammelgaard