Optakt Oure Fodbold Akademi – Varde

Der venter Varde en svær opgave når de i morgen kl. 13.00 møde de fynske akademikere fra Oure på Oure Idrætshøjskole.

Fynboerne har fået en god sæsonstart og ligger inden lørdagens kamp på en delt andenplads med 16 points, 1 points mindre end Kolding Boldklub, som dog har spillet en kamp mere.

Holdet hører til de mest scorende i rækken, hvilket en målscore på 23-13 vidner alt om. Varde derimod har kun scoret 7 mål, men har samtidig det bedste forsvar i rækken, hvor der kun er sluppet 9 mål ind.

Traditionelt plejer kampene mellem de to hold at være ret lige og forholdsvis målfattige. Kampene i sidste sæson endte således med en 2-0 sejr til hvert af holdene, mens det tredje opgør sluttede 0-0.

Cheftræner Søren Pallesen er derfor også optimist forud for kampen, og mener at fynboernes spillestil ligger godt til Varde-mandskabet.

Med undtagelse af Simon Jelstrup og Lasse Holm er truppen skadefri og har følgende sammensætning: Sune Nissen, Mikkel Knudsen, Nicolaj Andreasen, Kasper Køhlert, Jakob Andreasen, Kristoffer Sørensen, Joachim Puggaard, Jacob E. Hansen, Nicolaj Forst Jensen, Niclas Holm, Kenneth Lund, Mathias Backs, Søren Jelstrup og Rasmus “mc” Christiansen.

 

Den 29. September 2017 af Ejgil Gammelgaard