Optakt Otterup – Varde

Vardes 2. divisionshold skal lørdag en tur til det nordfynske, hvor Otterup B&IK tager imod. Kampen fløtjes op kl. 14.00 på Otterup stadion.  

Hjemmeholdet, der lige som Varde lå under stregen i vinterpausen, har fået en kanonstart på foråret, hvor det foreløbig er blevet til 2 sejre og 2 uafgjorte. Det har medført at holdet forud for lørdagens kamp er avanceret til 12. pladsen i tabellen med 21 points. Ikke mindst Anis Cengic har vist stor målfarlighed og er noteret for 5 mål i de 4 kampe, heraf et hat trick i 4-2 sejren ude mod FC Skanderborg. En anden spiller, som tidligere har voldt Varde holdet store problemer, er den fra Aarup tilkomne Anders Madsen, som der lige ledes skal holdes et vågent øje med.

Efter det uafgjorte resultat i onsdagens kamp i Kjellerup ligger der således et langt større pres på Varde holdet end hjemmeholdet. Med den nuværende placering som næstsidst tæller et enkelt point ganske enkelt for lidt, så Varde er nødt til målrettet at gå efter alle 3 points. Desværre døjer flere af spillerne med skavanker efter den fysisk hårde kamp i Kjellerup, og såvel Jesper Lund, Morten Eggert og Rasmus Lindhardt er mere en tvivlsomme til opgøret dagen før kampen. Alle 3 er dog med i bussen til Otterup, og vil testet lige inden kampen.

Selv om det desværre kun blev til 1 point i Kjellerup viste holdet dog de helt rigtige takter indstillingsmæssigt, hvilket lover godt for de kommende “pokalkampe”, hvor kampen lørdag er en af slagsen. Statistisk set har Varde et godt tag på fynboerne. Ud af de hidtil 7 indbyrdes kampe i 2. division har Varde vundet de 3, Otterup har vundet en enkelt mens 3 kampe er endt uafgjort. Målscoren er 14-6 i Vardes favør.      

Vardes trup til Kampen: André Christiansen, Jeppe Carstensen, Søren Nørgren, Kristoffer Sørensen, Niklas Fyhn, Kasper Køhlert, Fiton Durguti, Martin Thomsen, Rasmus Lindhardt, Jakob Riber, Kristian Skov, Jesper Lund, Jack Holt, Rasmus Harm, Simon Matras, Morten Eggert Nielsen, Emil Sørensen og Jonas Flindt Christensen. 

 

26. April 2013 af Ejgil Gammelgaard