Optakt Odder – Varde

Vardes DS-mandskab skal lørdag en tur til Odder, hvor der er kampstart kl. 14.00 på Spektrum Odder.

I tabellen er indtager Varde 4. pladsen med 8 points, mens Odder på 7. pladsen har 1 point mindre, holdet har dog spillet en kamp mere end Varde.

Kampene mellem de to hold har på seneste været ret målrige. I sidste sæson endte kampen i Odder 3-3, mens kampen på Sydbank Stadion blev vundet af Varde med 5-1. Denne kamp blev iøvrigt den næstsidste kamp for Odders vedkommende med Michele Demontis i cheftrænerstolen, i det han i vinterpausen blev erstattet med Carsten Hemmingsen.

Til kampen må Varde stadigvæk undvære de 3 skadede spillere, Mikkel Rohde, Viktor Skovby og Jonas Gejel Hansen samt karantæneramte Lasse Holm. Til gengæld er Simon Jelstrup og Søren Jelstrup igen klar til at tørne ud for holdet.

Endvidere er der mulighed for debut til en af de unge spillere af egen avl. Det er den 20-årige Peter AG Andersen, som efter nogle fremragende kampe for JS-holdet nu får muligheden for at vise sig frem på DS-holdet. Ud af truppen glider Daniel Golas, Oliver Haugaard samt Bogi Høgnason Eriksen.

Truppen har derfor følgende sammesætning: Lasse T. Kristiansen, Kristoffer Sørensen, Christoffer Stryhn, Peter AG Andersen, Mikkel Blåholm, Simon Jelstrup, Søren Jelstrup, Joachim Puggard, Nicolaj Forst, Jeppe Aarhus, Mikkel Fischer, Jesper “mc” Christiansen, Nikolaj Andreasen og Niclas Holm.

 

Den 25. September 2020 af Ejgil Gammelgaard