Optakt Næstved Boldklub – Varde IF Elite

Der venter Varde en svær opgave, når holdet søndag eftermiddag kl. 14.00 møder ambitiøse Næstved Boldklub på Næstved Stadion.

Efter nederlag i de 2 første kampe i vestkredsen har sjællænderne for alvor fundet melodien og indtager nu 2. pladsen i rækken, hvor holdet sammen med Marienlyst har skilt sig ud i toppen. Holdet er 4 points efter fynboerne, og er således under pres med hensyn til at hænge på i toppen. De seneste 6 kampe er dog vundet, så holdet møder op med selvtilliden i orden.

Blandt holdets profiler er de offensive kræfter Kristoffer Munksgaard og Mikkel Rygaard, som har scoret henholdsvis 8 og 7 mål for sjællænderne. Om holdets profiler udtaler cheftræner Mogens Krogh til hjemmesiden: “Rygaard er kreatøren, han er manden, der sætter vores offensive spil i gang. Han har et rigtig godt blik for spillet og krydrer sin spilforståelse med en sublim teknik. På de gode dage er han virkelig en oplevelse og en rigtig publikumspiller. Munksgaard er rigtig til at udfordre i mand-til-mand dueller. Det ser så let ud, når han kører forbi sin modstander og har i efteråret også vist, at han kan finde vej til målet. Han er en vindertype og helt kampafgørende”, udtaler Mogens Krogh om den tidligere Brøndby og Lyngby spiller.

Til kampen må Næstved undvære den tidligere Brøndby og AB spiller, Mads Brandis, der er ude med karantæne.

Varde holdet, som var direkte uheldige med ikke at hente alle 3 points i sidste weekends kamp mod Kjellerup skal forsøge at bygge videre på den opafgående formkurve, hvor ikke mindst defensiven er blevet stabiliseret. Assistenttræner Klaus Nielsen er da også optimistisk forud for kampen: “Hårdt arbejde, velorganiseret defensiv samt effektivt omstillingsspil vil være nøglen til point(s). Alle mand med undtagelse af Steffen Andersen er klar og vildt opsatte på at skabe et godt afsæt til forårets vilde race for at overleve i rækken”.

Forud for kampen er Varde placeret på play off pladsen i rækken med henholdsvis 3 og 4 points op til Brabrand og Ringkøbing, som ligger lige over i tabellen. Varde har derfor også hårdt brug for points i de to sidste kampe i efteråret, med hensyn til at lukke hullet op til midterfeltet i rækken.

Vardes trup til kampen: Jørgen Simon Jørgensen, Søren Nørgreen, Kristoffer Sørensen, Niklas Fyhn, Rasmus Harm, Mikkel Knudsen, Jesper Svennesen, Esben Lauridsen, Emil Rindom Hansen, Daniel Eugster, Jacob Nielsen, Kasper Køhlert, Thomas Witt, Nicolaj Andreasen og Sune Nissen.

Kampen vises live på kanalsport.dk

 

8. November 2014 af Ejgil Gammelgaard