Optakt Middelfart – Varde

 

Der venter Varde-holdet to særdeles interessante kampe inden elevatoren kører en række ned. I morgen møder holdet på udebane Middelfart, som med en fantastisk forårssæson har en realistisk mulighed for at klare frisag, om end det formodentlig kræver 2 sejre, mens Varde holdet i sidste runde møder FC Svendborg, som med 3 points mere end Middelfart indtager play-off pladsen inden de to sidste spillerunder.

De to fynske klubber kom lidt på kant med hinanden i vinterpausen, da Middelfart gaflede Carsten Hemmingsen, som på daværende tidspunkt var cheftræner i FC Svendborg, og ydermere fulgte angriberen Sandro Spasojevic med Hemmingsen til Middelfart. Derudover hentede Middelfart i vinterpausen Odders topscorer, Nicolai Johansen.

Ændringerne må sige sat have givet pote. Fra en håbløs placering som næstsidst med 8 points efter efterårssæsonen har holdet hentet 25 points i foråret og målscoren er så flot som 23-14. 4 ud af de sidste 5 kampe er vundet, hvor det senest blev til en 2-0 sejr i Thisted. Det er således et hold med selvtilliden i orden og troen på at det kan lykkes at overleve som Varde spillerne står overfor i lørdagens kamp.

Varde holdet  er så småt ved at forberede sig på den nye sæson i danmarksserien, og de sidste to kampe vil derfor blandt andet blive bruge til at prøve et par U19 spillere. “Men vi kan love de andre hold i nedrykningsfare at vi ikke slår op i banen, men vil gøre alt for hente 2 sejre i de sidste kampe” lyder det promte fra cheftræneren.

Til lørdagens kamp på Middelfart Stadion med kampstart kl. 15.00 må Varde undvære de skadede Morten Smidt og Kasper Køhlert, mens Jonas G. Hansen er til landsholdssamling med det færøske U21 landshold.

Vardes trup til kampen: Jørgen Simon Jørgensen, Jeppe Carstensen, Micheal Rødgaard, Mikkel Knudsen, Jesper Svennesen, Esben Lauridsen, Jesper Lund, Daniel Eugster, Søren Pallesen, Mikkel Rohde, Victor Wagner, Nicolai Andreasen, Sune Nissen, Jesse Ze Lap og Nicolaj Tradsborg.

 

12. Juni 2015 af Ejgil Gammelgaard