Optakt Middelfart G & BK – Varde IF Elite

Vardes 2. divisionshold spiller fredag aften den sidste udekamp i sæsonen, hvor holdet møder Middelfart G & BK. Kampen spilles kl. 19.00 på Middelfart Stadion. 

Hjemmeholdet ligger på en 8. plads i tabellen med 37 points og har forlængst sikret sig en ny sæson i rækken. Holdet scorer ikke voldsomt mange mål – det er foreløbig blevet til 38 stk., men tilgæld er defensiven meget solid, idet der kun er indkasseret 37 mål. Det er foreløbig blevet til hele 9 clean sheets, mens holdet har forladt banen 10 gange uden at have scoret.   

Holdets seneste kamp mod FC Skanderborg på udebane blev vundet med 3-2, hvor Skanderborg dog først reducerede til 2-3 dybt inde i tillægstiden. Efterårets kamp på Sydbank Stadion blev vundet af fynboerne med 3-0, bl. a. på 2 mål af den tidligere OB´er Mads Rodriques, som i vinterpausen var til prøvetræning i AaB, uden dog at der kom en aftale i stand for det unge talent. 

Varde holdet mistede den sidste teoretiske mulighed for at klare frisag med nederlaget på 4-1 til Ringkøbing sidste lørdag på Sydbank Stadion. Varde-mandskabet kan således for første gang i lang tid gå på banen, uden det store pres. Nu gælder det om at få et godt mentalt afsæt i de sidste 2 kampe, inden det i næste sæson gælder Danmarksserien. Målsætningen for holdet er derfor først og fremmest at få en succesoplevelse fredag aften i Middelfart. Om det så bliver til en sejr, en remisløsning og eventuelt et clean sheet, er ikke så afgørende i følge assistenttræner Klaus Nielsen. “Vi har haft et par gode træningspas tirsdag og onsdag, så spillerne er på ingen måde gået på sommerferie, men er opsatte på at tage et værdigt afsked med 2. division”.

Til kampen må Varde undvære Niklas Fyhn og Kristian Skov, som begge har karantæne, mens Søren Nørgreen har meldt fra på grund af eksamen. Truppen har følgende sammensætning: Jonas Flindt Christensen, Jeppe Carstensen, Kristoffer Sørensen, Morten Gregersen, Kasper Køhlert, Steffen Andersen, Martin Thomsen, Lennart Borgvardt, Jakob Riber, Jesper Lund, Jack Holt, Rasmus Harm, Morten Eggert, Simon Matras; Emil Sørensen og Brian Heller.      

 

13. Juni 2013 af Ejgil Gammelgaard