Optakt Marienlyst – Varde

Der venter Vardes 2. divisionsspillere en særdeles vanskelig opgave, når holdet fredag aften møder topholdet Marienlyst på kunstgræsbanen ved Marienlyst Centret. Der er kampstart kl. 18.30.

Fynboerne er for alvor tilbage i oprykningsdysten efter sidste weekend, hvor holdet selv slog Skovbakken med 4-1, mens Næstved tabte 2-1 til Kolding IF. Herme Næstveds forspring reduceret til 2 points med 5 spillerunder tilbage.

Marienlyst, som havde en enkelt sæson i 1. division sidste år, er et offensivt spillende mandskab, med stor styrke i boldomgangen. Der er derfor ingen tvivl om, at Varde vil forsøge at lukke af defensivt og satse på nogle giftige omstillinger.

Desværre må holdet undvære anfører Kristoffer Sørensen, som brækkede kæben 2 steder i sidste weekends kamp mod Thisted, og er ude resten af sæsonen. Derimod ventes Mikkel Knudsen klar til kampen, selv om han måtte forlade Thisted kampen efter en halv times spil med en ankelskade. Endelig er Jeppe Carstensen tvivlsom på grund af sygdom i ugens løb.

Cheftræner Søren Pallesen, som har erkendt at løbet er kørt for Varde i denne sæson, er dog fortrøstningsfuld forud for kampen: ”  Vi har kun tabt én af de seneste fire kampe, så der er en god stemning i truppen, og vi kommer til Odense for at sælge os så dyrt som muligt”.

Vardes trup: Jørgen Simon Jørgensen, Jeppe Carstensen, Michael Rødgaard, Mikkel Knudsen, Jesper Svennesen, Jesper Lund, Esben Lauridsen, Morten Smidt, Daniel Eugster, Søren Pallesen, Mikkel Rohde, Victor Wagner, Kasper Køhlert, Jonas G. Hansen, Nicolaj Andreasen og Sune Nissen.

 

28. maj 2015 af Ejgil Gammelgaard