Optakt Lolland-Falster Alliancen – Varde

En fremragende sæson for Vardes 2. divisionshold synger på sidste vers. I sidste spillerunde skal holdet lørdag en tur til Sydhavsøerne, hvor Lolland-Falster Alliancen er modstanderen. Kampen fløjtes i gang kl. 15.00 på Scandic Live Arena i Nykøbing Falster. 

Lolland-Falster Alliancen ligger før sidste spillerunde på 9. pladsen i rækken med 37 points, efter et pointsmæssigt skuffende forår, hvor det kun er blevet til 11 points. Med til historien hører dog, at LFA i vinterpausen mistede 5 forsvarsspillere, uden at nye kom til. Holdet er dog forlængst fri af nedrykning, og har derfor kun æren at spille for.

Med sejren i søndags over FC Fyn sikrede Varde sig 3. pladsen i rækken inden sidste spillerunde, hvilket er den bedste placering Varde nogensinde har opnået i divisionsrækkerne. Varde-holdet har dog ikke til sinde at hvile sig på laurbærene. Holdet har endnu ikke tabt i foråret, og målet er derfor at gennemføre forårssæsonen helt uden nederlag.

“Som sædvalig går vi på banen for at vinde, men skulle stillingen være lige i slutfasen, vil vi undtagelsesvis nok ikke satse ultimativt på at hente alle 3 points, men først og fremmest sikre, at vi ikke taber kampen”, lyder det således fra cheftræner Jørn Bach forud for kampen.

Til kampen må Varde undvære Casper Homann.  I stedet er Jesper Lund igen med i truppen, mens Søren Nørgreen ligeledes er tilbage efter sin meniskenskade. Endelig er Brian Heller i stedet for Marc Simested, som er med JS-holdet i Vinding.

Vardes trup: Tommy Ladefoged, Søren Nørgreen, Rasmus Jessen, Jesper Brinck, Kasper Køhlert, Steffen Andersen, Jesper Svennesen, Jonas Sømmerly, Morten Smidt, Steffen Silberbauer, Jesper Lund, Stephen Jørgensen, Rasmus Harm, Morten Eggert Nielsen, Esben Lauridsen og Brian Heller.