Optakt Lindholm IF – Varde IF Elite

Vardes DS-hold skal denne weekend igen en tur til det nordjyske, hvor holdet søndag kl. 13.30 møder Lindholm.

De to hold, som begge på forhånd blev regnet blandt oprykningsfavoritterne, ligger side om side i tabellen med hver 17 points. Afstanden til Viby og Kjellerup, som besætter oprykningspladserne inden weekendens spillerunde er henholdsvis 4 og 2 points, så for begge holds vedkommende er det en særdeles vigtig kamp med henblik på at bide sig fast i toppen af rækken.

Desværre er det et skadesramt Varde-mandskab der møder op til kampen i det nordjyske. Steffen Andersen og Thomas Warner er definivt ude af truppen, mens Niklas Fyhn døjer med en lyskenskade, som gør ham tvivlsom til opgøret. Endvidere er det endnu ikke lykkedes at få senegalesiske Mame Mbar Diouf´s spillercertifikat fra det tyske fodboldforbund, så selv om holdet ikke har tabt i de seneste 9 kampe, er der ikke tvivl om, at der venter Varde-holdet en svær opgave.

“Lindholm er et godt hold, som vi altid har haft problemer med”, lyder det således fra cheftræner Jørn Bach. “Vi vil som sædvanligt forsøge lægge et højt pres på modstanderen, men forventer også at vi i dele af kampen vil blive presset langt tilbage på banen, og satse på omstillingsspillet”, slutter cheftræneren, som formodentlig giver debut i startopstillingen til den tidligere U-19 anfører i EfB, Rasmus Svennesen.

Lindholm var senest repræsenteret i divisionsrækkerne i sæsonerne 2010/11 samt 2011/12. I den første sæson tabte Varde begge indbyrdes kampe med 3-0, mens det i den efterfølgende sæson blev til to uafgjorte kampe. Udekampen i Lindholm sluttede 0-0, mens opgøret på Sydbank Stadion sluttede 1-1.      

Vardes trup til kampen: Brian Heller, Jeppe Carstensen, Søren Nørgreen, Kristoffer Sørensen, Niklas Fyhn, Morten Gregersen, Simon Matras, Jesper Svennesen, Martin Thomsen, Tobias Jeremiassen, Lennart Borgvardt, Søren Pallesen, Rasmus Harm og Rasmus Svennesen.

 

19. Oktober 2013 af Ejgil Gammelgaard