Optakt Kolding IF – Varde IF Elite

Det er to nyoprykkere, der lørdag kl. 13.00 tørner sammen på Kolding Stadion.

Begge hold er med 11 points placeret i det tætte midterfelt i rækken, men qua en bedre målscore er koldingenserne placeret på 8. pladsen, mens Varde indtager 12. pladsen. Kampen kan derfor med en vis rimelig betegnes som en 6 points-kamp.

Kolding har hentet de flest points på udebane, i det holdet på hjemmebane kun har en enkelt sejr på 5-0 over Odder, samt et uafgjort resultat 1-1 mod Middelfart. På udebane er det dermod blevet til sejre på 3-0 over henholdsvis FC Svendborg og FC Sydvest (sidste weekend) samt uafgjort 1-1 mod Brabrand.

På Kolding holdet er blandt andet den tidligere Varde spiller Morten Friis, som i sommerpausen skiftede fra FC Fredericia og foreløbig har scoret 5 mål i divisionen.

Varde kommer med et par succesoplevelser i bagagen, hvor det i sidste uge først blev til en sejr i DBU Pokalen på 3-2 over Ringkøbing, og dernæst 2-2 i hjemmekampen mod Middelfart efter rigtig god indsats.

Desværre er holdet ret så skadesramt forud for kampen, idet hverken Kasper Køhlert, Haile Goitum eller Jes Tychsen er blevet klar efter pådragne skade ri sidste uges kampe. Trænerstaben har derfor valgt at indlemme rutinerede Jesper Lund i truppen til kampen.

Vardes trup: Jørgen Simon Jørgensen, Søren Nørgreen, Niklas Fyhn, Rasmus Harm, Mikkel Knudsen, Steffen Andersen, Jesper Svennesen, Esben Lauridsen, Emil Rindom Hansen, Daniel Eugster, Søren Pallesen, Thomas Witt, Nicolaj Andreasen, Sune Nissen og Jesper Lund.

 

3. Oktober 2014 af Ejgil Gammelgaard