Optakt Kolding Boldklub – Varde IF Elite

I premierekampen møder Varde på udebane Kolding Boldklub. Der er kampstart søndag kl. 13.00 på Mosevej.  

Kolding Boldklub er for første gang i klubbens historie repræsenteret i divisionsrækkerne, da holdet sikrede sig oprykning fra danmarksseriens pulje 2 i sidste spillerunde.

Ny cheftræner for koldingenserne er Torben Mølby, som de seneste år har stået i spidsen for Middelfarts 2. divisionhold. Som assistenttræner har han den tidligere superligaspiller Thomas Dabelsteen. 

Det er et rutineret mandskab, som Varde kommer op imod, da adskillige af Kolding spillerne har divisionserfaring fra andre klubber. Senest er 33-årige Henrik Toft stødt til truppen. Den fysisk stærke angriber har senest spillet for 1. divisionsklubben AC Horsens.

Hos Varde, der i sommerpausen har taget afsked med Jesper Lund, Tobias Jeremiassen, Rasmus Svennesen, Thomas Warmer, Simon Matras samt Martin Thomsen, er der 5 nye spillere med i truppen, der tager til Kolding. Det drejer sig om den 19-årige keeper Jørgen Simon Jørgensen, der er kommet fra Sønderjyskes U-19 ligamandskab, den ligeledes 19-årige midtbanespiller Daniel Eugster, der er kommet fra EfB´s U-19 ligamandskab, den 20-årige angriber Emil Rindom Hansen, der er kommet fra Grindsted GIF, den 22-årige angriber Thomas Witt, der er kommet fra SGI samt endelig den 28-årige midtbanespiller Haile Goitom, der senest har spillet for Esbjerg IF 92, men har mange A-landskampe for Eritrea på CV´et.

 Efter at have været i gang med sæsonforberedelserne i 4 uger ser truppen frem til at der igen skal spilles om points, og få en indikation på holdets styrke.

I øvrigt venter der holdet en hård uge med hele 3 kampe. Onsdag gælder det Nyborg i DBU Pokalen, mens Næsby gæster Sydbank Stadion næste lørdag.

Træner staben må til kampen undvære Kasper Køhlert, der er forhindret på grund af barnedåb. 

Truppen til kampen i Kolding er som følger: Jørgen Simon Jørgensen, Jeppe Carstensen, Søren Nørgreen, Kristoffer Sørensen, Niklas Fyhn, Esben Lauridsen, Mikkel Knudsen, Steffen Andersen, Jesper Svennesen, Haile Goitom, Emil Rindom Hansen, Søren Pallesen, Thomas Witt, Daniel Eugster, Rasmus Harm, Nicolaj Andreasen og Sune Nissen.

 

9. August 2014 af Ejgil Gammelgaard