Optakt Kolding Boldklub – Varde IF Elite

I sidste spillerunde venter Kolding Boldklub. Kampen spilles på Mosevej i Kolding med kampstart kl. 15.00.

Begge hold  sikrede en ny sæson i danmarksserien i sidste weekend, så ren pointmæssigt har kampen ikke den betydning, som det så ud til før næstsidste spillerunde.

I følge cheftræner Søren Pallesen vil Varde derfor også prøve nogle ting af, som man nok ikke havde gjort, hvis man havde haft kniven for struben: ” Vi vil have fokus på at være gode med bolden og at holde bolden mere i egne rækker i forhold til, hvad vi ellers har gjort i foråret”.

Begge hold spillede i tirsdags pokalopgør mod serie 1 hold med forskellig succes. Mens Varde kvalificerede sig videre med en 3-0 sejr i Bramming måtte Kolding Boldklub lade livet mod Tarm, som vandt med 2-1.

Varde har det traditionelt svært mod koldingenserne, som har vundet de seneste 3 indbyrdes opgør. I sidste sæson i 2. division blev det til nederlag på henholdsvis 4-2 og 3-1, mens efterårets kamp i DS endte med en Kolding sejr på 2-1. Lad os håbe dette mønster brydes lørdag eftermiddag, således at holdet kan få et godt rygstød frem mod den nye sæson i danmarksserien.

Varde, som er i stærkeste opstilling, stiller med følgende trup til kampen: Sune Nissen, Kristoffer Sørensen, Buster Kirchner, Thomas Kirkegaard Jensen, Mikkel Knudsen, Mathias Backs, Lasse Holm, Morten Smidt, Daniel Eugster, Niclas Holm, Daniel Kristiansen, Dogan Özcelik, Nicolaj Andreasen og Joachim Puggaard,

 

18. Juni 2016 af Ejgil Gammelgaard