Optakt Kjellerup IF – Varde IF Elite

 

Varde og Kjellerup tørner lørdag eftermiddag kl. 13.30 sammen i et bundopgør på Bjerget i Kjellerup.

Ralf Pedersens tropper har ligesom Varde holdet haft en svær sæson efter oprykningen til 2. division sidste sommer. Holdene er placeret henholdsvis næst- og tredjesidst i rækken, og udsigterne til overlevelse må for begge holds vedkommende betegnes som yderst teoretiske. Det samme gør sig gældende for en tredje oprykker, Kolding Boldklub, så den styrkemæssige forskel mellem danmarksserien og 2. division har vist sig at være stor. Kun Kolding IF, den fjerde oprykker i rækken, ser ud til at klare frisag.

Cheftræner Søren Pallesen håber at Varde-holdet kan fortsætte de gode takter fra de seneste par kampe og hente en længe ventet sejr. “Kjellerup er lidt i den samme situation som os, hvor der er ved at være langt op til stregen, men jeg forventer altid et motiveret og hårdt kæmpende mandskab, når Ralf Pedersen står i spidsen. Endvidere har de nogle dygtige offensive folk, som vi skal dæmme op for ved at stå kompakt og køre nogle giftige omstillinger. Lykkes det, håber og tror vi på, at forårets første sejr kommer i hus”, lyder det fra en optimistisk cheftræner.

Til kampen må Varde se bort fra såvel Mikkel Knudsen som Søren Pallesen, der begge har karantæne, mens Morten Smidt fortsat døjer med en forstrækningsskade. Derimod er Jeppe Carstensen og Daniel Eugster tilbage efter en enkelt kamp på skadeslisten.

Vardes trup til kampen: Jørgen Simon Jørgensen, Jeppe Carstensen, Kristoffer Sørensen, Michael Rødgaard, Martin Thomsen, Jesper Svennesen, Esben Lauridsen, Jesper Lund, Daniel Eugster, Mikkel Rohde, Victor Wagner, Kasper Køhlert, Jonas G. Hansen, Nicolaj Andreasen og Sune Nissen.

 

15. Maj 2015 af Ejgil Gammelgaard