Optakt Hobro IK – Varde IF Elite

Vardes DS-mandskab møder Skærtorsdag kl. 15.00 Hobro IK´s divisionsreserver på udebane.

Det er således top mod bund der mødes, da Hobro ligger næstsidst i tabellen med 13. points. Værterne har foreløbig hentet 2 points i foråret via uafgjorte kampe mod henholdsvis VRI og Lindholm, som begge endte 2-2. Sidste weekend blev det til et nederlag på 3-1 til Hjørring IF.

Varde er således klar favorit i opgøret, men man skal lægge mærke til, at Hobro næsten altid spiller meget lige kampe, hvor det ofte er et enkelt mål der gør udslaget. Vardes sejr på 3-0 i den omvendte kamp i efteråret var således Hobros største nederlag hidtil i turneringen.

For Varde gælder det om at ride vide på bølgen fra i lørdags mod Randers Freja, hvor angrebet virkelig viste flotte takter i 6-1 sejren, samtidig med at forsvaret stort set var dirkefrit.

Søren Pallesen er igen fit for fight og glider ind i truppen sammen med Jesper Lund, mens der er afbud fra Mikkel Knudsen og Jeppe Carstensen tager en tørn for 2. holdet. Endelig er Jesper Svennesen endnu ikke blevet sin skade kvit.

Vardes trup: Sune Nissen, Tobias Jeremiassen, Søren Nørgreen, Kristoffer Sørensen, Rasmus Svennesen, Kasper Køhlert, Søren Pallesen, Esben Lauridsen, Rasmus Harm, Steffen Andersen, Martin Thomsen, Simon Matras, Niklas Fyhn og Jesper Lund.

 

16. April 2014 af Ejgil Gammelgaard