Optakt Hedensted – Varde

For en sjælden gangs skyld er der tale om en formiddagskamp, når Varde lørdag kl. 10.30 møder Hedensted på udebane. Flytningen skyldes, at flere af hjemmeholdets spillere gerne vil kunne nå frem til et bryllup i Århus tidligt på eftermiddagen, hvilket vi selvfølgelig havde forståelse for.

Sidste gang Hedensted og Varde mødtes var i sæsonen 2013/14, hvor Varde sikrede sig oprykning til 2. division, mens Hedensted måtte en tur den modsatte vej.

Hedensted er et af de nye hold i pulje 3, efter at have spillet i pulje 4 i sidste sæson, hvor det blev til en flot 3. plads. Holdet er der også nævnt blandt oprykningsfavoritterne i denne sæson. Foreløbig har holdet da også levet pænt op til forventningerne og er før weekendens kampe på 4. pladsen med 9 points. Sidste weekend blev det til en ganske flot 2-0 sejr på udebane mod SfB-Oure FA.

I tirsdags var holdet ude en tæt pokalkamp mod Aarhus Fremad, som endte med et knebent 2-1 nederlag. Om denne kamp stadigvæk sidder lidt i benene må lørdagens kamp vise.

For Varde gælder det om at forsvare den 1. plads, som holdet indtager med 12 points, 2 points mere end Næsby på 2.pladsen. Holdet leverede en aldeles forrygende indsats de sidste 45 minutter i sidste weekends kamp mod Silkeborg KFUM, og kan holdet få de samme takter frem mod Hedensted venter der hjemmeholdet en svær opgave.

Til kampen har cheftræner Søren Pallesen for første gang Mikkel Blåholm i startelleveren, hvor han erstatter Søren Jelstrup.

Vardes trup er som følger: Sune Nissen, Kristoffer Sørensen, Peter Brix, Mikkel Knudsen, Mathias Backs, Lasse Holm, Mikkel Blåholm, Mikkel Rohde, Simon Jelstrup, Rasmus “mc” Christiansen, Jakob Andreasen, Nikolaj Andreasen, Nicolaj Forst og Joachim Puggaard.

 

Den 7. September 2018 af Ejgil Gammelgaard