Optakt FC Sydvest 05 Tønder – Varde IF Elite

Der er fuld spillerunde i 2. division vest onsdag aften, hvor Varde møder FC Sydvest 05 Tønder på Bank Parken i Tønder med kampstart kl. 19.00.

Sønderjyderne fik en god start på forårssæsonen med 7 points i de første 4 kampe og lå pænt over nedrykningsstregen. Sidenhen har holdet haft det sværere, og de efterfølgende 7 kampe har kun afkastet 5 points, og holdet er igen dumpet ned under stregen før aftenens spillerunde.  Med 32 points er der dog kun et enkelt point op til Odder, som ligger lige over stregen. Der hersker således ingen tvivl om, at kampen er ekstrem vigtig for Bora Zivkovic´s tropper.

For Varde, hvor chancen for overlevelse kun eksisterer i teorien, gælder det i højere grad om at få et godt afsæt til den nye tilværelse danmarksserien efter sommerpausen. Holdet har da også vist gode takter i de seneste 5 kampe, hvor det er blevet til en enkelt sejr, 3 uafgjorte kampe og et knebent nederlag til rækkens duks, Næstved Boldklub. Senest lykkedes det at hente det ene point på udebane mod Marienlyst, hvor Varde endda var tættest på sejren med en føring på 2-1 indtil 2 minutter før tid.

Til kampen må Varde undvære Nicolaj Andreasen, der er karantæneramt. Han erstattes af Jesper Lund.

Vardes trup: Jørgen Simon Jørgensen, Jeppe Carstensen, Michael Rødgaard, Mikkel Knudsen, Jesper Svennesen, Esben Lauridsen, Morten Smidt, Jesper Lund, Daniel Eugster, Søren Pallesen, Mikkel Rohde, Victor Wagner, Kasper Køhlert, Jonas G. Hansen, Sune Nissen.

 

3. Juni 2015 af Ejgil Gammelgaard