Optakt FC Svendborg – Varde IF Elite

Vardes 2. divisionshold skal søndag en tur til det sydfynske, hvor holdet med kampstart kl. 13.00 møder FC Svendborg på Høje Bøge Stadion.

Fynboerne har fået en skuffende start på sæsonen og ligger før søndagens kamp lige under stregen på en 12. plads med 7 points, 3 points mindre end Varde på 7. pladsen i tabellen. Især hjemme på Høje Bøge Stadion har det knebet gevaldigt, hvor det foreløbig er blevet til 3 nederlag mod henholdsvis Odder, Marienlyst og Kolding IF.

Sidste weekend hentede fynboerne 3 points i Sønderjylland, da det blev til en 3-2 sejr over FC Sydvest 05 Tønder. Her førte holdet 3-0 indtil slutminutterne, men var tæt på at sætte sejren over styr til sidst.

Varde skal forsøge at finde tilbage til de gode takter for efteråret, og glemme alt om de sidste 45 minutter i sidste weekends kamp mod Odder, som endte med et nederlag på 4-1. Cheftræner Søren Pallesen er da også særdeles optimistisk forud for opgøret. “Svendborg mener åbenbart, at de er bedre end os, hvilket jeg dog har svært ved at se. Vi tager ikke derned at for underholde, men er fast besluttet på at slå til, når chancen byder sig”.

For Vardes midtbanedynamo Mikkel Knudsen bliver kampen en helt speciel oplevelse, i det han indtil årsskiftet 2013/14 tørnede ud for fynboerne. “Jeg glæder mig vildt til kampen, og er sikker på at vi henter alle 3 points” lyder det fra Mikkel.

Hos Varde er Steffen Andersen og Daniel Eugster tilbage i truppen, mens Sune Nissen ikke er blevet sin skade kvit.

Vardes trup: Jørgen Simon Jørgensen, Søren Nørgreen, Niklas Fyhn, Rasmus Harm, Mikkel Knudsen, Steffen Andersen, Jesper Svennesen, Esben Lauridsen, Emil Rindom Hansen, Haile Goitom, Daniel Eugster, Søren Pallesen, Kasper Køhlert, Nicolaj Andreasen og Thomas Witt.

 

20. september 2014 af Ejgil Gammelgaard