Optakt FC Sønderborg – Varde IF Elite

I efterårssæsonens sidste spillerunde møder Varde på udebane FC Sønderborg med kampstart kl. 14.00 på Sønderborg Stadion.

De to hold ligger side om side i tabellen med begge 16 points. Da subtoppen bestående af Kolding B og B1919 begge med 20 points mødes indbyrdes vil en eventuel vinder af kampen på Als kunne distancere sig fra bunden i rækken og samtidig lukke hullet op til de næstbedste hold i rækken, hvor Tarup-Paarup og Oure har lagt sig suveræn i spidsen begge med 29 points.

I følge cheftræner Søren Pallesen bliver tålmodighed og disciplin afgørende for udfaldet: ” Vi skal møde et hold, der rigtig gerne vil spille på omstillinger, og vi skal forsøge ikke at hoppe i den fælde. Det har noget med tålmodighed og disciplin at gøre, og lykkes det tror jeg, at vi vinder kampen”.

Til kampen må Varde undvære Joachim Puggaard, der er ude med karantæne, men ellers er holdet i stærkeste opstilling.

Vardes trup: Sune Nissen, Søren Jelstrup, Kristoffer Sørensen, Jacob E. Hansen, Thomas Kirkegaard Jensen, Mikkel Knudsen, Mathias Backs, Lasse Holm, Kenneth Lund, Nicolaj Forst Jensen, Simon Jelstrup, Niclas Holm, Rasmus “mc” Christiansen, Jakob Andreasen, Nicolaj Andreasen og Lase T. Kristiansen.

 

Den 3. November 2017 af Ejgil Gammelgaard