Optakt FC Skanderborg – Varde IF Elite

Vardes 2. divisionshold skal lørdag eftermiddag forsøge at komme på tavlen, når holdet gæster FC Skanderborg. Kampen fløjtes igang på Wannafind Stadion kl. 13.30.

Som oprykkere har FC Skanderborg været et positivt bekendtskab for divisionen, og indtager inden kampen 6. pladsen i tabellen. Holdet er fysisk stærk, og har magtet at udnytte potentialet og være særdeles skarpe og kyniske. Endelig er det et hold, som kæmper til sidste fløjte har lydt. Ganske imponerende har hovedparten af spillerne været med hele turen fra Serie 2 til 2. division inden for en kort årrække.

Ligesom Varde har holdet været handicappet i opstartsfasen idet kunstgræsbanen, som var lovet færdig til 1. december 2012 endnu ikke er klar til brug. Holdet indledte da også med nederlag i de to første kampe, men sidenhen har man fundet melodien og vundet 2-1 over såvel BSV og senest FC Svendborg. Det er således et formstærkt hold, som Varde er oppe imod, selv om holdet må undvære topscoreren Daniel Flyger, som i vinterpausen har skiftet til Silkeborgs superliga hold.

Varde skal forsøge at komme sig over skuffelsen i onsdagens kamp mod BSV. Cheftræner Jørn ´Bach har dog ikke tabt modet, og mener at have fundet recepten til at hente points hjem fra Østjylland. “Vi har et godt kendskab til Skanderborgs forcer, og det håber og tror jeg på, at vi vil være i stand til dæmme op for. Jeg har stadigvæk stor tillid til truppen, som jeg ikke er i tvivl om har 2. divisionsstyrke, men heldet og muligvis også kynismen har vi ikke helt været dygtige nok til at udnytte hidtil”, lyder det fra cheftræneren, som går efter alle 3 points.

Rasmus Lindhardt og Steffen Andersen er fortsat skadesramt, mens Jakob Riber vender tilbage fra karantæne og erstatter Niklas Fyhn, som må stå over i denne weekend som følge af karantæne.

Vardes trup er som følger: André Christiansen, Jeppe Carstensen, Søren Nørgren, Kristoffer Sørensen, Kasper Køhlert, Fiton Durguti, Martin Thomsen, Jakob Riber, Kristian Skov, Jesper Lund, Jack Holt, Rasmus Harm, Morten Eggert Nielsen, Simon Matras, Jonas Flindt Christensen og Emil Sørensen.    

 

3. Maj 2013 af Ejgil Gammelgaard