Optakt BSV – Varde

I 5. spillerunde skal Vardes 2. divisionshold en tur over bæltet, hvor holdet søndag eftermiddag møder mod Boldklubben Søllerød-Vedbæk (BSV). Kampen afvikles på Rundforbi Stadion i Nærum med kampstart kl. 13.00.

BSV har én gang tidligere været placeret Vestkredsen. Det var i sæsonen 2006/07, hvor holdet endte på sidstepladsen i rækken. De to indbyrdes opgør endte med en udesejr til Varde på 6-1, mens det på Sydbank Stadion blev til et nederlag på 2-0.

Før søndagens opgør ligger de to hold side om side rækken med hver 5 points. BSV tabte premierekampen mod Blokhus FC, mens det efterfølgende er blevet til 2 uafgjorte kampe, og en enkelt sejr over FC Sydvest. Ikke mindst det uafgjorte resultat ude mod Næsby vidner om, at det er et særdeles stærkt mandskab Varde skal møde på Rundforbi Stadion. I DBU pokalen har man ligeledes gjort det godt, og allerede kvalificeret sig til 3. runde via sejre over FC Roskilde og senest Frederikssund.

Blandt profilerne på holdet er ikke mindst offensivspilleren  Mads Thomsen, som i sommerpausen skiftede fra FC Nordsjælland, efter en skadesplaget sæson. Indtil videre er det blevet til 3 scoringer i 2. division og ligeledes 3 scoringer i pokalturneringen.     

Varde leverede en rigtig god præstation i sidste weekends hjemmekamp mod Thisted FC. Ikke mindst i den sidste halve time af kampen tiltvang Varde spillerne sig overtaget, og det var da også i denne fase af kampen, at begge scoringer fra hjemmeholdet faldt.

Forhåbentlig kan spillerne finde de samme takter i søndagens opgør, som cheftræner Jørn Bach forventer, bliver en meget lige affære. “Vi skal være oppe på tæerne fra kampens start, og selvfølgelig holde et godt øje med BSV´s Mads Thomsen”, lyder det samstemmende fra trænerstaben. “Sejren sidste lørdag over et af de formodede tophold Thisted FC har givet hele truppen et gevaldigt rygstød, og vi tager til Søllerød-Vedbæk for at hente alle 3 points”, lyder det optimisk fra cheftræneren.       

Hos Varde er Rasmus Jessen og Esben Lauridsen tvivlsomme i startopstillingen, men begge er dog med i bussen til Nordsjælland. Truppen har følgende udseende: Andre Christiansen, Rasmus Jessen, Niklas Fyhn, Morten Gregersen, Kasper Køhlert, Steffen Andersen, Jesper Svennesen, Martin Thomsen, Morten Ssmidt, Rasmus Lindhardt, Lennart Borgvardt, Jacob Riber, Kristian Skov, Rasmus Harm, Morten Eggert Nielsen, Esben Lauridsen, Marc Simested og Jacob Bähr.      

 

31. August 2012 af Ejgil Gammelgaard