Optakt B1913 – Varde

I Påskens spillerunde i Danmarksserien møder Varde i morgen en anden Odense klub, nemlig B1913. Kampen afvikles på kunstgræsbanen ved Hjalleseskolen med kampstart kl. 15.30.

Begge hold er placeret i midterfeltet i rækken med henholdsvis 21 og 19 points. Årstalsklubben fik ligesom Varde en forrygende start på foråret, hvor det hjemme blev til en knusende sejr på 6-2 over FC Sønderborg.

For Varde holdet gælder det om at følge op på præstationen sidste lørdag og bevise, at der ikke var tale om en engangspræstation. “Det er et godt spillende mandskab vi står overfor i morgen, så jeg forventer en særdeles tæt kamp, hvor vi skal være klar fra første fløjt”

“Ingen skal dog være i tvivl om, at vi går benhårdt efter alle 3 points. Vi skal hurtigst mulig have lagt en betryggende afstand til nedrykningsstriden”, slutter cheftræneren.

Varde har hele truppen klar til kampen, og mon ikke startelleveren bliver den samme som sidste lørdag. Ud af truppen er gledet Simon Jelstrup, som tørner ud for 2. holdet. Truppen har følgende udseende:

Sune Nissen, Joachim Puggaard, Kristoffer Sørensen, Nicolaj Andreasen, Lasse Holm, Mikkel Rohde, Jakob Andreasen, Nicolaj Forst, Kenneth Lund, Niclas Holm, Mathias Backs, Rasmus “mc” Christiansen, Oliver Østergaard og Mikkel Knudsen.

 

30. Marts 2018 af Ejgil Gammelgaard