Optakt Aarhus Fremad – Varde

Denne weekend skal Vardes 2. divisionshold en tur til smilets by, hvor holdet lørdag kl. 15.00 møder Aarhus Fremad på Riisvangens Stadion.

Begge hold er placeret i top 5, hvor Varde indtager 3. pladsen med 35 points mens hjemmeholdet ligger på 5. pladsen med 33 points. Der er således lagt op til en spændende topkamp mellem de to hold, som plejer at spille meget lige opgør mod hinanden. Ud af de seneste 10 indbyrdes opgør har Aahus Fremad således vundet 5 kampe, mens Varde har vundet 4 gange og en enkelt kamp er endt uafgjort. Seneste opgør var sæsonpremieren i efteråret, hvor Varde vandt en forholdsvis sikker sejr på 2-0 hjemme på Sydbank Stadion.

Aarhus Fremad har lidt skuffende kun hentet 6 points i forårets hidtil 5 spillede kampe, hvor det sidst blev til et knebent nederlag på 2-1 ude til Thisted. Holdet har dog i sæsonstarten været ramt af en masse skader, hvilket har sat sit præg på resultaterne, men med reserveholdet i danmarksserien har Aarhus Fremad dog en bred og stærk trup at trække på.

Varde mandskabet leverede en skuffende præstation sidste lørdag hjemme på Sydbank Stadion, hvor holdet måtte nøjes med det ene point efter 2-2 mod Aarup. Næsten hele vejen rundt blev der underpræsteret, og mon ikke spillerne i lørdagens kamp i Aarhus gerne vil vise, at der var tale om en enlig svale.

Cheftræner Jørn Bach forventer da også en meget lige affære, på en bane, der nok ikke indbyder til det mest polerede fodbold. “Jeg forventer at aarhusianerne vil lægge et højt pres fra kampens start, så det skal vi selvfølgelig være forberedt på, og så forsøge at få omstillingsspillet til at fungere optimalt. Vi er lidt hæmmet af afbud og skader, men det er hjemmeholdet også, så det går nok lige op”, lyder det optimisk fra cheftræneren, som selvfølgelig gerne vil hente points mod sin gamle elev i EfB.

Vardes trup til kampen: Tommy Ladefoged, Jeppe Mackenhauer, Søren Nørgreen, Rasmus Jessen, Jesper Brinck, Kasper Køhlert, Steffen Andersen, Jesper Svennesen, Jonas Sømmerly, Morten Smidt, Rene Deigaard, Casper Homann, Steffen Silberbauer, Morten Eggert Nielsen, Esben Lauridsen og Brian Heller.       

 

27. April af Ejgil Gammelgaard