Optakt Aarhus Fremad – Varde

Vardes 2. divisionshold skal lørdag en tur til Aarhus, hvor holdet kl. 15.00 møder Aarhus Fremad på Riisvangens Stadion.    

Hjemmeholdet har fået en kanonstart på sæsonen i bestræbelserne på at rykke op i den næstbedste række. I premierekampen blev FC Sydvest nedsablet med 4-0, mens lokalopgøret mod Skovbakken i sidste weekend blev vundet med 2-0, efter massiv spillemæssig overvægt til Aarhus Fremad. Peter Rask Jensen viste ligeledes storform, og sørgede for begge scoringer. I midtugens pokalkamp mod serie 1 holdet DGL 2000 måtte holdet dog ud i omkamp, inden avancementet til 2. runde var en kendsgerning med en 3-1 sejr.

Der er derfor ingen tvivl om, at Vardes unge mandskab får hænderne fulde i lørdagens opgør. Cheftræner Jørn Bach er dog som sædvanlig optimist forud for kampen. “Kan vi holde dem fra fadet den første time er jeg sikker på, at vi nok skal komme frem til en række muligheder i slutfasen, som kan give os sejren. Jeg er sikker på, at det som sædvanlig mod Aarhus Fremad bliver en uhyre tæt kamp, hvor der skal kæmpes indædt om hver bold gennem alle 90 minutter, men heldigvis er truppen karantæne- og næsten skadesfri, så vi klar til at løse opgaven og går efter alle 3 points”, slutter cheftræneren.              

I sæsonen 2011/12 vandt Varde begge opgør mod aarhusianerne. På Sydbank Stadion blev til til en 2-0 sejr, mens forårets opgør i Aarhus endte 1-0. Det er således hjemmeholdet der har revanche til gode, som det pointeres af cheftræner Krzysztof Popczynski i klubbens elektroniske kampprogram.

Vardes trup til kampen: Andre Christiansen, Nicolai Lewandowski, Rasmus Jessen, Niklas Fyhn, Kasper Køhlert, Steffen Andersen, Jesper Svennesen, Morten Smidt, Rasmus Lindhardt, Jacob Riber, Kristian Skov, Rasmus Harm, Morten Eggert Nielsen, Esben Lauridsen og Jonas Flindt Christensen.

 

17. August 2012 af Ejgil Gammelgaard