Optakt AaB – Varde IF Elite

Vardes DS-mandskab drager søndag til Aaborg, hvor holdet møder AaB med kampstart kl. 13.00 på AaB´s anlæg på Hornevej.

Aalborgenserne fik en forrygende start på efterårssæsonen med sejre i de 3 første kampe mod henholdsvis Kjellerup, Aabyhøj og Vejgaard. Siden hen er det dog kun blevet til et enkelt point, og i sidste weekend måtte holdet set sig slået af Hjørring med 2-0 på hjemmebane.

Holdet består primært af en række unge talenter af egen avl, eventuelt forstærket med enkelte spillere fra Superligatruppen. Holdet vægter offensivt fodbold og har et par skarpe frontløbere i form af Shayan Shahpar og Kasper Kristensen, som har scoret henholdsvis 5 mål og 4 mål i de foreløbige 6 spillede kampe. AaB må dog undvære førstnævnte i søndagens kamp, som følge af udvisningen mod Hjørring i sidste weekends kamp.

Varde skal forsøge at genfinde de flotte takter fra 1. halvleg i sidste lørdags kamp mod Hedensted, hvor gæsterne fra Hedensted på det nærmeste blev spillet ud af banen, men hvor hjemmeholdet forsømte at få snørret sækken, og derfor måtte nøjes med det ene point på en enkelt forsvarsfejl i de sidste 45 minutter.

Til kampen i det nordjyske må Varde desværre undvære sin engelske dynamo – Thomas Warmer – som af private årsager er forhindret i at tage med til Aalborg. I stedet er truppen suppleret med Lennart Borgvardt og Morten Gregersen, som sidste weekend tog en tørn på Serie 1-holdet, mens Rasmus Svennesen denne weekend får kamptræning på Serie 1-holdet.

Truppen har følgende udseende: Brian Heller, Jeppe Carstensen, Søren Nørgreen, Kristoffer Sørensen, Niklas Fyhn, Morten Gregersen,Tobias Jeremiassen, Steffen Andersen, Jesper Svennesen, Martin Thomsen, Lennart Borgvardt, Søren Pallesen, Rasmus Harm og  Simon Matras.

 

21. september af Ejgil Gammelgaard