Oplæg Taastrup FC – Varde IF Elite

Vardes DS-hold møder lørdag eftermiddag Taastrup FC. Kampen spilles i Taastrup Idrætspark med kampstart kl. 14.00.

I sidste sæson sluttede sjællænderne på en 5. plads i DS pulje 1, men er i den sæson rykket over i pulje 2, hvor holdet har haft en svær start med nederlag i de første 4 kampe. I de seneste to kampe har holdet dog fået points. Først blev det 2-2 mod Taarup-Paarup, og sidste weekend sejrede holdet med 3-0 i lokalopgøret mod Greve. Der er således ikke tvivl om, at holdet har høstet en pæn portion selvtillid, og givet bliver en vanskelig modstander i lørdagens kamp.

Varde skal forsøge at bygge videre på sejrene i de seneste 2 kampe, hvor holdet for alvor har fået spillekonceptet til at fungere. Desværre må holdet undvære Jesper Lund og Morten Smidt, som ikke blevet klar efter skaderne, som de pådrog sig i sidste weekend, ligesom Kasper Køhlert har meldt afbud. Derimod er de unge gymnasieelever Niclas og Lasse Holm samt Mathias Backs tilbage i truppen efter hjemkomst fra studietur til New York. Endelig er der mulighed for debut til den tidligere EfB´er Gustav Vind, som afløser en anden U19 spiller Mathias Borgen Dahl.

Vardes trup til kampen: Sune Nissen, Mads Falk Knudsen, Kristoffer Sørensen, Mikkel Knudsen, Buster Kirchner, Steffen Andersen, Nicolaj Andreasen, Gustav Vind, Daniel Kristiansen, Emil Rindom Hansen, Daniel Eugster, Lasse Holm, Niclas Holm og Mathias Backs.

 

18. September 2015 af Ejgil Gammelgaard