Optakt Hedensted IF – Varde IF

Vardes DS hold møder i dag Hedensted IF med kampstart kl. 13.30 på Hedensted Stadion.

Værterne har ligesom Varde haft et skuffende forår, hvor det kun er blevet til 8 points i de 9 spillede kampe, og holdet har tabt de seneste 3 kampe.  Holdet er som følge heraf ikke fri af nedrykningsfaren. Der kun 3 points ned til B1913, der ligger tredjesidst, og som resultater flasker sig i nedrykningsspillet i 2. division tyder meget på, at der bliver 3 nedrykkere fra danmarksseriens pulje 3 og 4. 

For Varde gælder det om at udnytte rygstødet fra sidste weekend, hvor det efter 5 nederlag på stribe endelig lykkedes at hive en sejr hjem. Efter at oprykningschancen forlængst er forduftet gælder det nu om at slutte godt af med henblik på den kommende sæson.

Cheftræner Søren Pallesen kan igen disponere over Mikkel Rohde, som er tilbage i truppen efter 3 spilledages karantæne. Endvidere er Mikkel Knudsen, Kenneth Kruse samt Anders Egholm ligeledes tilbage i truppen, mens Joachim Puggard er ude med karantæne, og Mikkel Blåholm og Peter Brix tage ren tørn for Serie 1.

Vardes trup: Sune Nissen, Søren Jelstrup, Kristoffer Sørensen, Mikkel Knudsen, Mathias Backs, Lasse Holm, Kenneth Kruse, Anders Egholm, Mikkel Rohde, Nicolaj Forst, Nikolaj Andreasen, René B. Jørgensen, Niclas Holm og Mathias Nielsen.       

 

Den 25. maj 2019 af Ejgil Gammelgaard