Oplæg Aarhus Fremad – Varde IF Elite

Vardes DS-hold skal lørdag en tur til Smilets by, hvor Aarhus Fremad tager imod på Riisvangens Stadion med kampstart kl. 15.00.

Aarhus Fremads 2. hold, som er ny i rækken efter oprykning via kvalifikationsspil i foråret, har klaret sig fornemt og indtager før weekendens kamp 1. pladsen i rækken. Holdet har hentet 10 points via 3 sejre og en enkelt uafgjort kamp. Senest blev det til en 3-1 sejr på udebane over Hjørring IF, som ligeledes er nyoprykkere.

Holdet har skiftet cheftræner efter oprykningen, hvor Jimmy Høyer er afløst af Claus Mortensen, som har været træner i Tilst siden 2005, og skaffede dem oprykning til Serie 2 sidste år. Den spillermæssige karriere har primært foregået i Brabrand, hvor han spillede i 8 sæsoner og har mere end 100 kampe i Danmarks- og jyllandsserien på CV´et.

Selv om det er Aarhus Fremads 2. hold, der venter i lørdagens kamp er der ingen tvivl om, at det er en skrap modstander der venter, hvilket da også tabellen fortæller. Efter sigende skulle flere af de bærende profiler fra de seneste år på 1. holdet have valgt at trappe ned på 2. holdet, så mon ikke flere af de tidlige Varde spillere er med i lørdagens kamp.

For Varde gælder det om at finde melodien fra sidste lørdags kamp mod Hobro. “Vi har stor respekt for aarhusianerne, som ofte har voldt os store problemer på Riisvangens Stadion, men kan vi udnytte det rygstød kampen i lørdags gav os, mener jeg så afgjort at der er muligheder i kampen i Aarhus. Det gælder om at hænge sammen i kæderne, udvise vilje i duelspillet samt skarphed i felterne. Lykkes det, henter vi 3 points med hjem” lyder det optimistisk fra cheftræner Jørn Bach.     

Brian Heller har stadigvæk problemer med sin Akilleshæl og Niklas Fyhn er heller ikke klar til 90 minutter igen. Derfor har trænerstaben udtaget samme trup som til kampen sidste weekend. Truppen har følgende udseende: Jonas F.C., Søren Nørgreen, Jeppe Carstensen, Kristoffer Sørensen, Morten Gregersen, Steffen Andersen, Jesper Svennesen, Martin Thomsen, Tobias Jeremiassen, Søren Pallesen, Thomas Warmer, Rasmus Harm, Rasmus Svennesen og  Simon Matras.

 

6. September 2013 af Ejgil Gammelgaard