Nyt nederlag i testmatch

Forårets fjerde testmatch endte ligesom de foregående 3 kampe med et 1-måls nederlag. Lørdag eftermiddag vandt DS holdet fra Kolding Boldklub kampen, der blev afviklet på bane 8 på Varde Fritidscenter med 1-0.

På en vanskelig græsbane havde hjemmeholdet trods klar spillemæssig overvægt svært ved at trænge gennem modstandernes defensiv, og de chancer der blev skabt blev brændt på det skammeligste. I den modsatte ende blev koldingenserne stort set holdt fra fadet, og der skulle da også en foræring til, for at gæsterne kunne score kampens eneste mål. Vardes målmand André Christiansen havde tilsyneladende glemt, at man ikke må samle en tilbagelægning op med hænderne, og på det efterfølgende indirekte frispark lykkedes det Kolding mandskabet at få bolden i nettet.

Cheftræner Jørn Bach var da heller ikke ubetinget tilfreds efter kampen. “Vi mangler koldblodighed når chancen byder sig. Det skal vi have rettet op, hvilket vi heldigvis har marts måned til, så det skal nok komme”, lyder det optimistisk fra cheftræneren, som skal have spillet et par nye angribere ind efter at Morten Smidt er taget til AB.

Næste opgave er søndag den 10. marts i Løgumkloster, hvor divisionskollegerne fra FC Sydvest tager i mod.

 

4. marts 2013 af Ejgil Gammelgaard