Ny sejr efter overbevisende indsats

Lasse Holm var flyttet helt i front og kvitterede for tilliden med 2 mål og blev efterfølgende kåret som dagens “man of the match”

Oprykkerne fra Silkeborg KFUM blev sendt hjem med et nederlag på 3-1 efter en overbevisende indsat af hjemmeholdet i de sidste 45 minutter. Reduceringsmålet faldt i det 2. minut af tillægstiden, så spænding om resultatet blev der aldrig.

I forhold til sidste weekends kamp i Svendborg var der rykket en del om på startformationen. Simon Jelstrup erstattede Nicolaj Forst på højre kant, Søren Jelstrup startede inde i front i stedet for Viktor Hallum, og endelig havde Lasse Holm og Rasmus “mc” Christiansen byttet plads, således at Lasse Holm startede inde i angrebet og “mc” på venstre kant.

De første 45 minutter var lidt af en opslidningskrig, hvor begge hold arbejdede stenhårdt, men ikke kom frem til ret mange målchancer.

Kampens første mulighed tilfaldt “mc” efter få minutters spil, hvor han få meter fra mål ikke rigtig fik ram på indlægget fra Mathias Backs. Herefter skulle vi helt hen til det 20. minut, hvor Frederik Hoe pludselig var alene med Sune Nissen, efter en Varde fejlpasning. Heldigvis vandt Sune Nissen direkte duel med en flot redning.

Halvlegens eneste mål faldt i det 37. minut efter et “mc” raid over en ½ banelængde på venstre kant, og på hans aflevering spillede Søren Jelstrup med hælen bolden ind til en helt fri Lasse Holm, som scorede til pausestillingen 1-0.

I de sidste 45 minutter stod der Varde på stort set det hele, og silkeborgenserne blev i lange perioder nærmest udspillet. Sejren på 3-1 var således alt for lille i forhold til kampens udvikling.

Mathias Backs indledte med et godt gennembrud på venstre kant efter 5 minutters spil, men keeper Mads Markfoged reddede skuddet fra en spids vinkel. 3 minutter blev det 2-0 igen ved Lasse Holm, som køligt udnyttede et indlæg fra Mathias Backs.

2 minutter senere var Lasse Holm igen på spil, da han ramte indersiden af stolpen, hvorefter bolden trillede på tværs af målet og herefter “lykkedes” det Mathias Backs at sende bolden over det tomme mål fra 2-3 meters afstand.

I de efterfølgende 10 minutter havde ikke mindst Mathias Backs flere gode muligheder for at lukke kampe fuldstændig med en yderlige scoring til hjemmeholdet, men først med et lille kvarter igen kom der mål ud af anstrengelserne. På en frispilning fra Peter Brix sendte Back´s sikkert bolden i nettet.

Gæsterne fik pyntet på resultatet med en scoring af Mathias Barthel et par minutter inde i tillægstiden, og kampen sluttede med en god redning af Sune Nissen lige inden slutfløjtet.

Super flot indsats af hjemmeholdet i 2. halvleg, hvor det hårde opslidningsarbejde i de første 45 minutter bar frugt mod et træt Silkeborg hold.

Med sejren og resultatet af de øvrige kampe i weekenden ligger Varde nu alene i toppen med12 points og 2 points ned til Næsby på 2. pladsen.

Holdets næste opgave er på lørdag, hvor det gælder Hedensted på udebane.

Matchfacts Varde – Silkeborg KFUM:       

Resultat 3-1 (1-0)

1-0 Lasse Holm (37.)

2-0 Lasse Holm (53.)

3-0 Mathias Backs (77.)

3-1 Mathias Barthel(90.+2)

Dommer: Benjamin Seferovic

Tilskuere: 148

Varde: Sune Nissen – Nicolaj Andreasen (40. Nicolaj Forst), Kristoffer Sørensen, Joachim Puggaard – Simon Jelstrup (54. Peter Brix), Mikkel Knudsen, Mikkel Rohde, Rasmus “mc” Christiansen (66. Jakob Andreasen) – Mathias Backs, Lasse Holm, Søren Jelstrup

Ikke benyttet: Lasse T. Kristiansen, Viktor Hallum og Mikkel Blåholm.

Advarsler Varde: Jakob Andreasen (90.+1)

Advarsler Silkeborg KFUM: Simon Damgaard (88.)

Dagens “man of the match”: Lasse Holm.

 

Den 1. September 2018 af Ejgil Gammelgaard