Nulløsning mod de fynske akademikere

Lasse TK stod en fejlfri kamp, og blev fortjent kåret som dagens Varde spiller

Det lykkedes ingen af holdene at score i dagens kamp på Sydbank, som således endte 0-0. På trods af en god indsats af hjemmeholdet var de velspillende fynboer tættest på sejren, men vikarierende målmand – Lasse Thimis Kristiansen – reddede hjemmeholdet i et par prekære situationer og blev fortjent kåret som dagens Varde spiller.

Bortset fra, at karantæneramte Sune Nissen var erstattet med Lasse TK, var startformationen for hjemmeholdet den samme som i sidste kamp.

Efter en ganske lige indledning af kampen overtog gæsterne initiativet de sidste 20-25 minutter af 1. halvleg, hvor spillet mest foregik på gæsternes præmisser. Den første mulighed i kampen faldt i det 25. minut, hvor fynboerne med 3 hjørnespark i træk var tæt på at score. 10 minutter senere fyrede fynboernes venstre kant Fridtjof Rosenbaum kanonen af efter et godt træk ind i banen, men det lykkedes Lasse TK at parere skuddet ved at vippe bolden op på overkanten af overliggeren.

Et par minutter senere var fynboerne igen tæt på, men igen vandt Lasse TK dysten mod Fridtjof Rosenbaum, da han parerede sidstnævntes skud fra kort afstand til hjørnespark. I halvlegens sidste minut havde hjemmeholdet den første rigtig farlige afslutning mod gæsternes mål, men desværre havnede Kenneth Lunds afslutning i sidenettet.

Hjemmeholdet havde den første store mulighed i de chancefattige sidste 45 minutter efter godt 5 minutters spil,, da Kenneth Lund headede en dyb stikning fra Niclas Holm lige over overliggeren, hvor keeperen var fanget på mellemhånd.

Fynboernes største mulighed i 2. halvleg faldt 5 minutter senere, da Fridtjof Rosenbaum blev spillet helt fri i feltet efter et flot komponeret angreb, men igen vandt Lasse TK den direkte kamp.

Den sidste halve time forsøgte begge hold  at komme frem til den afgørende scoringsmulighed, men uden held, og således sluttede kampen målløs.

Cheftræner Søren Pallesen var meget tilfreds med holdets indsats og tilfreds med det ene point. “Vi møder i dag et særdeles velspillende mandskab, som individuelt er gode på bolden og godt organiserede i defensiven. Vi får ikke omstillingsspillet til at fungere i dag, og er glade for det ene point og at vi igen holder nullet. Stort cadeau til Lasse TK, som spillede en fejlfri kamp og reddede os i et par situationer”.

Med det ene point forsvarede Varde 3. pladsen, om end delt med Kolding B, som også har 29 points.

Holdets næste opgave er Påskelørdag, hvor holdet på udebane møder B1913.

Matchfacts Varde IF Elite – Oure Fodbold Akademi:   

Resultat: 0-0

Dommer: Lasse Læbel Graagaard

Tilskuere: 130

Varde: Lasse Thimis Kristiansen – Simon Jelstrup, Jakob Eskildsen Hansen, Kristoffer Sørensen, Joachim Puggaard – Rasmus “mc” Christiansen (66. Benjamin Klaaby Hansen), Mikkel Knudsen, Daniel Kristiansen, Niclas Holm – Nicolaj Andreasen (85. Mikkel Schultz) og Kenneth Lund.

Ikke benyttet: Thomas Kirkegaard Jensen

Advarsler Oure Fodbold Akademi: Mathias Hansen (59.)

 

8. April af Ejgil Gammelgaard