Nederlag til topholdet

Vardes 2. divisionshold måtte lørdag eftermiddag indkassere et nederlag på 3-0 på Sydbank Stadion til topholdet Aarhus Fremad. Selv om aarhusianernes sejr var fortjent var hjemmeholdet i store dele af kampen i stand til at matche gæsterne, men hjemmeholdet blev straffet hårdt i forbindelse med personlige fejl og manglende marginaler til sin side.

Cheftræner Jørn Bach havde valgt samme 4:4:2 formation som til kampen mod Thisted sidste weekend, dog var Emil Sørensen og Jack Holt valgt i startopstillingen i front på bekostning af Fiton Durguti og Rasmus Harm.

Hjemmeholdet fik en uheldig start på kampen, da Aarhus Fremad bragte sig foran 1-0 i det 4. minut, et mål som André Christiansen må tage på sin kappe. Gæsternes Michael Nørgaard tog chansen fra ca. 25 meters afstand, og til alles overraskelse røg den forholdsvis bløde afslutning gennem hænderne på André Christiansen og ind i nettet.

Hjemmeholdet kom dog hurtigt igen, og matchede fuldstændig topholdet de første 45 minutter. En stærk spillende Kristian Skov var meget tæt på at udligne efter 10 minutters spil, da han på en tilfældig opstået chance sparkede lige forbi stolpen, og efter den halve time var det Rasmus Lindhardts tur til at afslutte lige forbi fra en spids vinkel efter at være spillet fri af Morten Eggert Nielsen.  3 minutter senere var Morten Eggert selv tæt på med et glimrende langskud, som også røg lige forbi stangen. I det 38. minut headede Emil Sørensen et hjørnespark fra Rasmus Lindhardt hårdt mod kassen, men desværre var en Aarhus Fremad forsvarer godt placeret, og kunne afværge forsøget.

Selvfølgelig havde gæsterne også enkelte muligheder, men Varde kunne lige så godt have gået til pausen med en et målsføring som gæsterne.    

Vardes drømme i pausen om at vende slagets gang fik et alvorlig skud for boven efter allerede 5 minutter spil efter en situation, hvor marginalerne i den grad gik hjemmeholdet imod. Niklas Fyhn forsøgte at cleare bolden ud af feltet, men desværre ramte bolden Kristoffer Sørensen, hvorved off siden på Brian Johansen blev ophævet, og han havde efterfølgende nemt ved at passere André Christiansen og bringe Aarhus Fremad på 2-0.

Målet til 2-0 lukkede reelt kampen, og selv om cheftræner Jørn bach forsøgte sig med en dobbeltindskiftning af Jesper Lund og Rasmus Harm virkede det som, at Varde spillerne havde mistet troen på point(s) denne eftermiddag, og Aarhus Fremad havde nemt ved at cruise sejren hjem i en begivenhedsforladt 2. halvleg. Indskiftede Lennart Kruse cementerede sejren med sin scoring til 3-0 med to minutter igen. Lennart vristede sig fri i feltet, og scorede sikkert med venstre-benet. 

Selv om det endte med et klart nederlag er cheftræner Jørn Bach dog fortrøstningfuld forud for de kommende kampe, hvor de Kjellerup, Otterup og BSV venter i de næste 3 kampe. “Det er svært at gardere sig mod det drop, som sker ved det første mål, og ligedes de manglende marginaler ved målet til 2-0, hvor alle 22 spillere havde ventet, at der blev fløjtet for off side. I første halvleg viste vi mange gode takter opspilmæssigt lige som defensiven fungerede godt kampen igennem. Desværre mangler der lidt skarphed og held hel i front, men det kommer”.     

Med nederlaget til Aarhus Fremad og FC Sydvests nederlag til BSV på 1-0, forbliver Varde under stregen indtil den kommende kamp mod Kjellerup, som afvikles onsdag aften kl. 18.30 på Bjergets Anlæg i Kjellerup.

Matchfacts Varde – Aarhus Fremad:     

0-1 Michael Nørgaard (4.)

0-2 Brian johansen (50.)

0-3 Lennart Kruse (88.)

Tilskuere: 245

Dommer: Steffen L. Christensen

Varde: André Christiansen – Niklas Fyhn, Søren Nørgreen, Kristoffer Sørensen, Rasmus Lindhardt – Kristian Skov, Kasper Køhlert, Jakob Riber, Morten Eggert Nielsen (61. Rasmus Harm) – Jack Holt (80. Fiton Durguti9, Emil Sørensen (61. Jesper Lund).

Ikke benyttet: Jonas Flindt Christensen

Advarsler: Kristian Skov (63.)

 

20. April 2013 af Ejgil Gammelgaard