Nederlag i 2. testkamp

På trods af et stort overtag spillemæssigt endte lørdagens testkamp mod DS kollegerne fra FC Sønderborg med et 2-0 nederlag.

Det meget unge Varde hold med kun 5 spillere over 20 år viste lovende takter mellem felterne, mens det som følge af manglende fysik og rutine kneb i begge felter. Begge sønderjydernes mål skyldtes da også defensive fejl henholdsvis i forbindelse med et hjørnespark i midten af 1. halvleg, hvor opdækningen var mangelfuld, samt i slutminutterne, hvor en for kort tilbagelægning udløste et straffespark.

I den anden ende kneb det gevaldigt med at omsætte det spillemæssige overtag til scoringschancer, ligesom der blev forsøgt alt for lidt fra distancen.

I forhold til kampen i Ringkøbing var Nicolaj Andreasen tilbage fra ferie, Daniel Kristiansen (tidligere Vejen) spillede hele kampen som højre back, mens 17-årige Pelle Jensen fik den sidste ½ time i angrebet.

Kampen var i øvrigt den sidste for Mikkel Rohde i denne omgang. Tirsdag sætter han sig i flyet med kurs Dallas, Texas, hvor han har fået et scolarship. Varde IF Elite ønsker Mikkel held og lykke med de nye udfordringer “over there”, men er samtidig lidt kede af at måtte tage afsked med en super kammerat og ambassadør, som har gennemgået en flot udvikling fodboldmæssigt i forårssæsonen.

Vardes 3. og sidste testkamp er næste lørdag, hvor holdet hjemme møder Kolding Boldklub med kampstart kl. 13.00.

Vardes hold: Sune Nissen – Dsaniel Kristiansen, Nicolai Tradsborg (60. Peter Barfoed Brix), Nicolaj Andreasen (60. Mads Falk Knudsen), Mikkel Rohde – Mathias Backs, Søren Pallesen (46. Kasper Køhlert), Niclas Holm, Lasse Holm – Daniel Eugster, Emil Rindom Hansen (60. Pelle Jensen).

 

26. Juli 2015 af Ejgil Gammelgaard