Nederlag efter dårlig 1. halvleg

Trods en føring efter blot 3 minutters spil måtte Varde se sig besejret med 2-1 af Tarup/Paarup, hvilket også var pausestillingen. Om det var den sene ankomst til kampen, som blev udsat et kvarter, kan der kun gisnes om, men indsatsen de første 45 minutter var i følge sportschef Claus Holm decideret pinlig og langt under niveau. En pauseføring til fynboerne på 4-1 havde ikke været urimeligt. De sidste 45 minutter var langt bedre uden at det det blev rigtig godt.

Peter Brix var i startopstillingen i det centrale forsvar i stedet for karantæneramte Nikolaj Andreasen. Ellers var startelleveren den samme som i sidste weekend.

Mikkel Blåholm gav Varde en ønskestart på kampen, da han i det 3. minut chippede bolden over keeperen på en dyb aflevering fra Nicolaj Forst, men glæden varede kort, og 10 minutter senere havde hjemmeholdet bragt balance i regnskabet på et mål af Patrick B. Rasmussen efter passivt forsvarsspil.

10 minutter før pausen gjorde Patrick B. Rasmussen det til 2-1 for hjemmeholdet efter næsten samme mønster. Sune Nissen havde et par gode redninger ligesom han fik hjælp fra overliggeren i et enkelt tilfælde, og 2-1 var billigt sluppet.

Efter pausen havde Varde flere muligheder for at udligne føringen. Efter ca. 10 minutters spil havde Viktor Skovby et langskud, som tog underkanten af overliggeren, og riposten blev brændt af Kenneth Kruse.

De sidste 20 minutter var rent powerplay, men fynboerne forsvarede sig godt og Varde kom kun frem til et par chancer. Jesper “mc” Christiansen kom alene med keeperen efter en 40 meters dribletur, men keeperen reddede flot. I slutminutterne var Kenneth Kruse tæt på med et hovedstød, men brændte den store mulighed.

Næste weekend skal holdet igen en tur til det fynske, hvor Marienlyst er modstanderen. 

Matchfacts Tarup/Paarup vs Varde IF:

Resultat: 2-1 (2-1)

0-1 Mikkel Blåholm (3.)

1-1 Patrick B. Rasmussen (12.)

2-1 Patrick B. Rasmussen

Dommer: Brian Lindhardt

Varde: Sune Nissen – Søren Jelstrup, Peter Brix (67. Mikkel Knudsen), Kristoffer Sørensen, Joachim Puggaard – Nicolaj Forst (59. Jesper “mc” Christiansen, Niclas Holm, Mikkel Rohde, Viktor Skovby (82. Mads Bonnén) – Mikkel Blåholm og Kenneth Kruse.

Ikke benyttet: Lasse T. Kristiansen.

Advarsler Varde: Kristoffer Sørensen (53.), Mikkel Knudsen (86.)

Advarsler Tarup/Paarup: Kasper E. Madsen (58.).

 

Den 12. Oktober 2019 af Ejgil Gammelgaard