Mikkel Blåholm skifter til færøsk fodbold

Mikkel Blåholm indgår fuldtidskontrakt på Færøerne

Én af de bærende kræfter på Vardes DS-hold – Mikkel Blåholm – skifter amatørfodbolden ud med en fuldtidskontrakt på Færøerne.

I 2022 skal Mikkel Blåholm hjælpe den ældste klub på Førøerne, TB Tvøroyri stiftet i 1892, med at vende tilbage til den bedste række på Færøerne, som holdet rykkede ud af i den forgangne sæson.

TB Tvøroyri er beliggende på Suderø, som er den sydligste ø på Færøerne med knap 5.000 indbyggere.

Siden debuten i August 2018 har Mikkel Blåholm spillet 68 kampe for DS-holdet, hvor der er blevet til 19 scoringer. Blåholm brød for alvor igenenm i sæsonen 2021, hvor han blev omskolet til midterforsvarer, men ofte med stor succes blev rykket i front i slutminutterne. Hvem husker ikke det vanvittige come back i efterårets sidste kamp mod Aarhus Fremad, hvor Blåholm med 3 scoringer indenfor det sidste kvarter vendte 0-2 til en 3-2 til Varde.

 Sportschef Claus Holm lægger da helelr ikke skjul på, at Blåholm vil blive savnet i Varde IF Herre Fodbold: ”Blå” har udviklet sig til at blive en nøglespiller. Han er seriøs og misser sjældent en træning. Med sit stille og rolige væsen er han vellidt af hele spillertruppen, og vi kommer til savne ham både som spiller og kammerat”.

“På den anden side er vi også stolte af at vi fra vores trup kan levere en spiller til en højere rangeret klub, og har kunnet støtte hans udvikling, som nu resulterer i, at en drengedrøm kan udleves. Vi ønsker ”Blå” god fornøjelse med sin professionelle kontrakt – og forhåbentligt et gensyn i fremtiden”, slutter Claus Holm.

 

Den 1. Februar 2022 af Ejgil Gammelgaard