Markante forstærkninger til Varde IF Elite

Varde IF Elite ser frem til en ny sæson i danmarksserien.

Sæsonen 2016/17 var en udviklingssæson, hvor holdet skulle bygge på og få mere erfaring. Det betyder, at flere af de unge spillere allerede har 40-50 1. holdskampe med i bagagen til den kommende sæson.   

Som sædvanlig er der udskiftninger i spillertruppen hen over sommeren, hvor flere af spillerne søger til de større universitetsbyer for at læse videre. I den forbindelse har vi måttet tage afsked med Daniel Kristiansen, Mads Falk Knudsen, Daniel Eugster, Peder Barfoed Brix samt Mikkel Schultz.

Sportschef Claus Holm er dog stolt over, at det er lykkedes at hente markante forstærkninger til klubben i sommerpausen, som kan ligeledes kan bibringe truppen mere erfaring.

Jacob Andreasen: 23-årig midtbanespiller, der på CV´et har Superliga- og Europa League kampe for EfB, masser af kampe for Brønshøj i 1. division og senest kampe for Kolding IF i 2. division.

Kasper Køhlert: 27-årige Kasper Køhlert har igen fået mod på at spille fodbold på et højere niveau og vender efter 1½ år i barndomsklubben Tjæreborg tilbage til Varde IF Elite, hvor han er noteret for 183 kampe.

Nicolaj Forst Jensen: 21-årig midtbanespiller, som er hentet i Ringkøbing IF. Han startede sin fodboldmæssige karriere i barndomsbyen Ribe, spillede derefter U17 og U19 liga i EfB inden han som 1. årssenior skiftede til Kolding IF, hvor det blev til en ½ sæson på 2. divisionsholdet.

Dogan Özcelik vender tilbage efter et ½ år i Ringkøbing IF, ligesom Morten Jepsen er klar igen efter overstået militærtjeneste.

Marcus Selmer Steffensen og Jacob Stoltenberg – begge talenter af egen avl fra U19 – er ligeledes rykket op i truppen, mens Søren Mose Jelstrup og Andreas Jepsen – begge fra EfB´s U19 afdeling – ligeledes forsøger at spille sig ind i truppen.

Claus Holm forventer da også, at holdet med den større rutine i truppen for alvor vil være i stand til at spille med om oprykning til 2. division i den kommende sæson.

Holdets første testmatch afvikles lørdag den 22. Juli kl. 14.00 på Varde Fritidscenter, hvor Ringkøbings 2. divisionshold er modstanderen.

 

21. Juli 2017 af Ejgil Gammelgaard