Målløs opgør i Ringkøbing

Trods en mand i overtal den sidste time lykkedes det ikke for Vardes DS-hold at nedbryde hjemmeholdets solide defensiv, og da Ringkøbing heller ikke kom på tavlen sluttede opgøret 0-0. Varde havde et spillemæssigt overtag kampen igennem, som nærmest formede sig som et power play i slutfasen, men havde svært ved at komme frem til oplagte chancer. I den anden ende var hjemmeholdet lige så tæt på med et par farlige omstillinger, så pointdelingen var på sin vis ikke helt urimelig.

I startformationen erstattede Bogi den skadede Mikkel Blåholm i det centrale forsvar, ellers var startformationen den samme som i den seneste kamp mod Hedensted.

De første 45 minutter var en chancefattig, taktisk affære, hvor begge hold havde et enkelt godt forsøg indenfor det første kvarter. Først var det hjemmeholdet Lauge Olsen, der forsøgte sig med et godt langskud, som TK viftede over til et hjørnespark og få minutter senere var det Nikolaj Andreasen, der sendte et langskud lige over målet.

Halvlegens dramatiske højdepunkt stod hjemmeholdets Tobias Plauborg Jensen for, da han med 2 minutters mellemrum omkring den halve time indkasserede to gule kort, og dermed fik marchordre.

De sidste 45 minutter blev mere livlige med masser af dueller og flere omstillinger. Varde lagde bedst ud, men efter 10 minutter spil var hjemmeholdets Andreas Lauridsen tæt på med et skud lige over efter et sologennembrud. Kort efter måtte Bogi og 5 minutter senere Andreas Blåholm begge lade sig udskifte med skader, hvilket afstedkom et kortvarig momentum til hjemmeholdet, hvor Nikolaj Andreasen måtte agere redningsmand på stregen efter et forsøg fra Lennard Lauridsen.

Vardes største muligheder kom i tillægstiden, hvor først et godt forsøg fra Nikolaj Andreasen blev pareret af Ringkøbings keeper Simon Brogaard, og minuttet efter igen måtte agere redningsmand på en afslutning fra Jeppe Aarhus, som var spillet fri i dybden af Niclas Holm.

Cheftræner Søren Pallesen var ubetinget tilfreds med spillernes attitude og indsats, men selvfølgelig ærgerlig over, at det ikke lykkedes at hente en sejr med hjem: “Spillerne gjorde hvad de kunne, men i dag havde vi ikke marginalerne med os. De mange  indlæg især fra højre kant ramte hver gang en Ringkøbing spiller, og 2. boldene fik vi heller ikke noget ud af”, lød det fra cheftræneren, som samtidig udtrykte stor tilfredshed med indsatsen i forårets foreløbige 7 kampe, som har givet 14 points.

Simon Olesen, som fik de sidste minutter på banen fik hermed debut på 1. holdet.

Med pointstabet blev holdets chancer for at kvalificere sig til slutspillet om oprykning reduceret, men er stadigvæk en mulighed med 3 sejre i de sidste kampe.

På lørdag er der kamp igen, hvor modstanderen er Viby. Der er kampstart kl. 15:00 på Sydbank Stadion.     

Matchfacts Ringkøbing IF – Varde IF:

Resultat: 0-0

Udvisning: Tobias Plauborg Jensen (32.)

Dommer: Martin Hyldahl

Varde: Lasse T. Kristiansen – Jonas Alsted, Kristoffer Sørensen, Bogi Høgnason eriksen (58. Peter “AG” Andersen), Søren Jelstrup – Lasse Holm, Jesper “mc” Christiansen (90. Simon Olesen), Andreas Blåholm (64. Jeppe Aarhus), Nicolaj Forst (58. Viktor Skovby) – Niclas Holm og Nikolaj Andreasen.

Ikke benyttet: Rasmus Bornhøft og Peter Brix

Advarsler Varde: Jeppe Aarhus (65.), Peter “AG” Andersen (68.), Lasse Holm (90.+4), Viktor Skovby (efter slutfløjtet).

Advarsler Ringkøbing: Tobias Plauborg Jensen (30. & 32.), Anders Vestergaard Larsen (49.), Johan Søndergaard Larsen (90.+4).

 

Den 6. Maj 2021 af Ejgil Gammelgaard