Kasper Køhlert interview med Bold.dk

 

Kasper Køhlert siger til Bold.dk at målsætningen for foråret er point i alle kampe.

2. divisionerne ruller igen, og bold.dk har som optakt taget fat i en spiller fra hver af de 32 klubber. Hos Varde er målsætningen, at overlevelse skal sikres gennem point i hver eneste kamp, forklarer midtbanespilleren Kasper Køhlert.

Med let forsinkelse er 2. divisions-klubberne så småt ved igen at være i omdrejninger. bold.dk tager turen rundt til de 32 klubber og snakker med en af holdenes spillere for at høre, hvad status er inden det kompakte og spændende forår.

I 2. division Vest er Varde lige nu på sidstepladsen, men der er stor tro på overlevelse i klubben, fortæller midtbanespilleren Kasper Køhlert. Målsætningen er point i hver eneste kamp, og så skal det nok kunne lade sig gøre at rykke væk fra den uhyre tætte bundstrid.

Hvordan er optakten gået?
– Jeg synes, det har været en lang optakt. Men det har samtidig hjulpet os, for jeg synes, vi er blevet rigtig godt rustet, selvfølgelig fysisk, men vi er også ved at være mentalt klar til at gå den her halvsæson i møde. Så vi glæder os til at komme i gang. Varde har et stort projekt i gang med at lave en kunststofbane, så vi har faktisk ikke været så meget på bane. Vi har bare været ude på landevejen og løbe, rigtig godt gammeldags hårdt arbejde.

Hvad er målsætningen i foråret?

– Den er, at vi får point i hver eneste kamp. Det vil selvfølgelig føre til, at vi redder os.

Hvem kan blive en profil hos jer?
– Dem har vi en del af. Specielt de lidt ældre spillere, og de ældre spillere på vores hold er midt i 20’erne, 23, 24 og 25 år. Det er dem, der skal tage en masse ansvar nu her. Det er mig selv og en som Søren Nørgreen, helt sikkert. Så har vi fået en ny ung spiller inde fra EfB, som hedder Kristoffer Sørensen, som bliver rigtig vigtig og skal score nogle mål. Morten Eggert bliver rigtig vigtig. Mange af dem, der har spillet mange kampe, de bliver rigtig vigtige.

Hvem rykker op, og hvem rykker ned?

– Det er godt nok svært. Jeg tror, Aarhus Fremad tager den oprykning, det er ved at være deres tur. De fik selvfølgelig en dårlig start i dag mod Otterup, desværre for os, men jeg tror på, at de er rustede til at kunne klare det. Nedrykningen bliver spændende. Det kommer til at stå mellem en del jo. Jeg tror, de første par kampe bliver enormt vigtige. Jeg tror, Sydvest rykker ned, men det er godt nok svært. Der er mange om buddet. Det ligger rigtig tæt, og det er jo nærmest en halv tabel, der kan komme med ned i det spil der. Det gælder om at være klar fra start. Det kan blive alle dem, der ikke er klar fra start af, er jeg lige ved at sige.

I er på sidstepladsen lige nu. Hvordan skal I komme over stregen?
– Det skal vi gøre ved at vinde de første par kampe her. Det går vi benhårdt efter. En sejr i første kamp, så er vi på 15 point og allerede over stregen, medmindre alle de andre dernede vinder. Men det kræver benhårdt arbejde og seriøsitet, tro og stor fokus. Så tror jeg helt sikkert på, vi ikke rykker ned.

Vardes kamp i denne weekend mod Søllerød-Vedbæk blev udsat på grund af det dårlige vejr, så første forårsopgave for vestjyderne er næste søndag, når turen går til Thisted.