Kasper Køhlert tilbage i Varde IF

Claus Holm glæder sig over at Kasper Køhlert er tilbage i Varde IF som assistenttræner

Desværre blev efterårsturneringerne som bekendt lukket ned før tid. For Vardes DS-hold medførte det, at hjemmekampene mod henholdsvis Viby IF og Tarup-Paarup blev udsat til foråret 2021 og er nu planlagt til henholdsvis den 20. Februar og den 6. Marts.

For JS-holdet medførte turneringsstoppet, at holdet til foråret spiller i JS2, mens 3. holdet rykkede op og spiller Serie 2 i foråret. 

Trænerteamet til alle 3 hold er nu også på plads for foråret 2021.

“For DS holdets vedkommende bliver det med cheftræner Søren Pallesen ved roret, hvor Erik Madsen har forlænget med et ½ år som assistent. For at styrke træningsmiljøet og muligheden for individuel træning har vi valgt at tilknytte yderligere en assistent til DS-truppen, en gammel kending med masser af Varde DNA – nemlig 31-årige Kasper Køhlert”, lyder fra sportschef Claus Holm, som er glad for at kunne byde “Kølle” velkommen tilbage til Varde IF Herre Fodbold.  

Kasper Køhlert spillede sidste gang i Varde i efteråret 2017, og står noteret for 191 kampe og 14 mål. Kasper har været spillende træner for Tjæreborg gennem flere sæsoner, men har nu lyst og mulighed for at prøve trænergerningen af på et højere niveau.  

“JS vil blive trænet af et ambitiøs trænertalent – Søren Werner, som har været en del af Boldklubben Vestkystens seniorafdeling med ansvar for 1. holdet. Det bliver spændende at følge Søren Werner på en højere hylde, hvilket vi har store forventninger til” udtaler Claus Holm.

Michael Mortensen fortsætter successen med det nyoprykkede 3. hold  i Serie 2.

“Det er længe siden vi har haft vores 3 bedste hold, så langt fremme i rækkerne med henholdsvis DS, JS og Serie 2 status, det er vi stolte af, slutter sportschefen.

Skulle der gå nogen rundt med mod og lyst til at træne med i Varde IF Herre Fodbold så kontakt en af trænerne eller Sportschef Claus Holm. Mobil og e-mail fremgår af hjemmesiden.

Du har dog stadigvæk mulighed for at se fodbold på Sydbank Stadion. Lørdag kl. 13.00 spiller det bedste U21-hold kamp mod Rødekro IF. Kampen spilles på Kunstgræsbanen og vigtigt du overholder de gældende corona regler i forhold til afstand, spritte fingre, at se kampen siddende og blive hjemme ved symptomer.

 

Den 20. November 2020 af Ejgil Gammelgaard