Forberedelserne i gang

07-Kasper Køhlert
Den tidligere anfører Kasper Køhlert med 137 kampe for Varde på CV´et vender tilbage

Varde IF Elite tog lørdag formiddag fat på forberedelserne til forårssæsonen under ledelse af den spillende cheftræner Søren Pallesen.

Med undtagelse af Morten Gregersen, som har valgt at stoppe med elitefodbold i denne omgang samt Lennart Borgvardt, der var forhindret af private årsager, var hele truppen fra efteråret mødt frem. Derudover var 3 tidligere divisionsspillere i Varde tilbage i folden. 

Sune Nissen, som senest spillede for Varde i forårssæsonen 2009 er efter studier i Odense og fodbold i henholdsvis FC Fyn og Otterup klar til at afløse veteranen Brian Heller i Varde målet. Sune Nissen er foreløbig noteret for for 38 kampe for Varde.

Esben Lauridsen er efter et år i islandsk fodbold ligeledes tilbage, og er en kærkommen forstærkning til offensiven. Esben har foreløbig spillet 77 kampe samt scoret 10 mål for Varde.

Endelig er den tidligere anfører Kasper Køhlert tilbage efter et halvt år i hollandsk fodbold. Kasper er noteret for 137 kampe for Varde og har scoret  4 mål.

Cheftræner Søren Pallesen udtrykte da også stor tilfredshed med fremmødet, og glædede sig over tilgangen af de 3 tidligere divisionsspillere i Varde. Med den udgangsposition vi har fra efterårssæsonen og den tilkomne rutine ser det ikke så ringe ud, lød det optimistisk fra den nye cheftræner.     

Efter 1½  times træning på den nye kunstgræsbane blev der traditionen tro serveret suppe i klublokalet.    

Førstkommende lørdag kl. 09.00 afvikles der en intern træningskampo på kunstgræsbanen, hvorefter det går løs med en række testmatcher inden turneringsstarten lørdag den 29. Marts mod IF Lyseng.

 

18. Januar 2014 af Ejgil Gammelgaard