Flot indsats og sikker sejr i det nordjyske

18-Rasmus Harm
Rasmus Harm scorede begge mål i 2-0 sejren over Lindholm

ardes skades- og sygdomsramte mandskab leverede en overbevisende indsats søndag eftermiddag i det nordjyske, da Lindholm blev besejret med 2-0 efter 1-0 ved pausen.

Niklas Fyhn var på den centrale midtbane erstattet af Jeppe Carstensen, mens Rasmus Svennesen startede inde på højre kant. I front var Rasmus Harm tilbage i startformationen i stadet for skadesramte Steffen Andersen.

Varde lagde fra starten et højt pres på Lindholm, men det var dog hjemmeholdet som var tæt på at bringe sig foran efter et kvarters spil på holdets eneste regulære chance. Heldigvis klarede Brian Heller ærterne for Varde med en glimrende fodparade. I stedet kunne Varde bringe sig i front i det 20 . minut ved Rasmus Harm, som udnyttede en frispilning i dybden fra Jeppe Carstensen.

Herefter fortsatte Varde presset, men det først efter et kvarters spil af 2. halvleg at anstrengelserne gav bonus. Det var igen Rasmus Harm der var på pletten på riposten, efter at Jeppe Carstensen havde ramt stolpen.

I slutfasen satsede Lindholm mere offensivt, uden at det dog afstedkom større chancer. Derimod burde Varde have øget føringen yderligere. 

Cheftræner Jørn Bach var da også yderst tilfreds efter kampen. “Hele holdet leverer varen, og vi er i dag klart bedre end Lindholm i en kamp, som jeg på forhånd havde frygtet. Efter min mening er det nok den mest disciplinerede indsats vi har leveret i efteråret. Med en enkelt undtagelse holder vi Lindholm væk fra chancer, og selv de mest vanskelige situationer magter vi at spille os ud af. Et slutresultat på 6-0 havde efter min mening givet et mere retvisende billede af kampen, sluttede cheftræneren.

Med sejren rykkede Varde op på 2. pladsen i tabellen dog med samme pointstal som Kjellerup, men med en bedre målscore. Holdets næste opgave er førstkommende lørdag, hvor formstærke Hjørring IF gæster Sydbank Stadion med kampstart kl. 15.00.

Matchfacts Lindholm IF – Varde IF Elite:

Resultat 0-2 (0-1)

0-1 Rasmus Harm (20.)

0-2 Rasmus Harm (60.)             

Dommer: Yavor Kuzmanov

Varde: Brian Heller – Tobias Jeremiassen, Kristoffer Sørensen, Søren Nørgreen, Jesper Svennesen – Rasmus Svennesen, Jeppe Carstensen, Søren Pallesen, Martin Thomsen (83. Lennart Borgvardt) – Simon Matras (90. Morten Gregersen), Rasmus Harm (90. Jacob Bähr). 

Advarsler: Søren Pallesen, Kristoffer Sørensen og Lennart Borgvardt.

 

21. Oktober 2013 af Ejgil Gammelgaard