Flot come back sikrede det ene point i Thisted

Jesper Lund udlignede til 2-2

Det undertippede Varde mandskab med to debutanter i startopstillingen sikrede med et flot come back med 2 mål indenfor 2 minutter det ene point på Sparekassen Thy Arena i Thisted. Efter pausestillingen 0-0 bragte hjemmeholdet sig foran 2-0 indenfor de første 10 minutter af 2. halvleg, men cheftræner Jørn Bach kvitterede prompte med en dobbeltindskiftning af Emil Sørensen og Jesper Lund som med et mål hver lynhurtigt fik udlignet til 2-2, hvilket også blev slutresultatet.     

På et efter årstiden udmærket, men vanskelig græstæppe på Sparkassen Thy Arena gik Varde spillerne frisk til sagen og havde indenfor de første 20 minutter 2-3 nær ved og næsten chancer på godt omstillingsspil for at bringe sig i front, men desværre manglede det sidste held. Herefter fik hjemmeholdet gradvis et spillemæssigt overtag uden at det dog afstedkom de oplagte målchancer i en chancefattig 1. halvleg.   

Hjemmeholdet kom stærkt ud til 2. halvleg og inden der var spillet 3 minutter havde Peter Bechmann bragt hjemmeholdet foran efter en standardsituation, hvor markeringen var for løs i Varde forsvaret. Efter 10 minutters spil af halvlegen øgede hjemmeholdets Mathias Pedersen til 2-0 på en ripost fra André Christiansen, som kun fik halvklaret et relativt udfarligt farsøg, hvor bolden uheldigvis ramte en knold og ændrede retning.

Herefter foretog Jørn Bach med heldig/dygtig hånd en dobbeltudskiftning, som resulterede i 2 hurtige mål begge efter hjørnespark. Først var det Emil Sørensen der headede rent ind ved forreste stolpe og blot 2 minutter senere udnyttede Jesper Lund en løs bold i feltet ligeledes efter hjørnespark.

Hjemmeholdet overtog herefter styringen af kampen, men Varde spillerne forsvarede sig flot, og det ene point var aldrig i overhængende fare den sidste halve time, hvor kampen udviklede sig til en hård fysisk affære med en masser af dueller. 

Det var da også en tilfreds cheftræner vi talte med efter kampen. “Det er længe siden vi sidst har fået point med hjem fra Thisted, derfor er det også dobbelt glædeligt at vi er i stand til at rejse os efter at have været nede med 0-2. Der giver et mentalt rygstød til de kommende kampe”.

Holdets næste kamp spilles førstkommende lørdag, hvor holdet hjemme på Sydbank Stadion møder rækkens duks, Aarhus Fremad.   

Matchfacts Thisted FC – Varde IF Elite:

Resultat: 2-2 (0-0)

1-0 Peter Bechmann (48.)

2-0 Mathias Pedersen (55.)

2-1 Emil Sørensen (60.)

2-2 Jesper Lund (62.)

Tilskuere: 278

Dommer: Lars Halskov

Varde: André Christiansen – Niklas Fyhn, Kristoffer Sørensen, Søren Nørgreen, Rasmus Lindhardt – Kristian Skov, Jakob Riber, Kasper Køhlert, Morten Eggert Nielsen (75. Jack Holt) – Rasmus Harm (56. Jesper Lund), Fiton Durguti (56. Emil Sørensen).

Ikke benyttet: Brian Heller

Advarsler: Kasper Køhlert, Niklas Fyhn og Jakob Riber

 

15. April 2013 af Ejgil Gammelgaard