Endelig sejr på Sydbank Stadion

10-martin thomsen
Med 2 scoringer kom Martin Thomsen for første gang på tavlen for Varde IF Elite

Det lykkedes Vardes DS-hold at hente den første hjemmesejr i mere end et år, da Hobro lørdag eftermiddag blev slået 3-0 på Sydbank Stadion. Seneste hjemmesejr daterer sig helt tilbage til den 25. August 2012, hvor Thisted blev slået 2-1, så det var forståeligt at lørdagens sejr var en stor forløsning for hjemmeholdets spillere.

I forhold til sidste weekends kamp mod Randers Freja var der foretaget nogle få ændringer i startformationen. Jonas F.C. vogtede målet i stedet for Brian Heller, som gik i stykke runder opvarmningen, Søren Nørgreen var tilbage i centerforsvaret, mens Tobias Jeremiassen var rykket ud på højre back pladsen, hvor han afløste den skadede Niklas Fyhn. Endelig var der debut til Thomas Warmer, som gled ind på den centrale midtbane.

Hjemmeholdet var klart dominrende i de første 45 minutter, hvor holdet havde medvind. Det lykkedes dog kun at score en enkelt gang ved Martin Thomsen, som headede et glimrende indlæg fra Rasmus Harm i nettet.

Efter pausen kom Hobro længere frem på banen, men Jonas F.C. var sikkerheden selv, og havde ikke de store problemer med at præstere et clean sheet. Det lykkedes dog først for Varde at lukke kampen i slutfasen, da først Jeppe Carstensen scorede til 2-0 og kort efter Martin Thomsen, der mit sit andet mål scorede til slutresultatet 3-0. 

Fuld forfortjent sejr til hjemmeholdet, som havde kampen under kontrol i alle 90 minutter, og en særdeles lovende debut til Thomas Warmer, som gjorde det flot både defensivt og offensivt.

Cheftræner Jørn Bach var da også meget tilfreds efter kampen . “Det har vi ventet længe på, men nu er vi i gang. Vindermentalitet betyder alt i fodbold, og nu er vi begyndt at få troen tilbage, så jeg har stor tiltro til, at vi nu er på rette vej, så må vi løfte spillet hen ad vejen”.

Holdets næste kamp er mod Aarhus Fremad, hvor kampen fløjtes op på Riisvangen Stadion på lørdag kl. 15.00.

Matchfacts Varde IF Elite – Hobro IK

1-0 Martin Thomsen (30.)

2-0 Jeppe Carstensen (83.)

3-0 Martin Thomsen (88.)

Dommer: Bjarke Bruun

Tilskuere: 163

Varde: Jonas F.C. – Tobias Jeremiassen, Kristoffer Sørensen, Søren Nørgreen, Jesper Svennesen – Jeppe Carstensen (86. Rasmus Svennesen), Søren Pallesen, Thomas Warmer, Martin Thomsen – Steffen Andersen (88. Morten Gregersen, Rasmus Harm (65. Simon Matras).

Advarsler: Steffen Andersen og Tobias Jeremiassen

 

1. September 2013 af Ejgil Gammelgaard